Vikend, ki si ga bomo zapomnili!

0
1524

V preteklem vikendu, so bile tekmovalno aktivne štiri naše selekcije. Nobena od njih ni bila poražena. Na štirih tekmah so naši fantje zabeležili tri zmage in en neodločen izid.

Pa pojdimo po vrsti.

Najprej se je v soboto v radomeljskem športnem parku, zgodila tekma na kateri je naša selekcija starejših dečkov (U15), suvereno premagala goste z Bele krajine. Končni rezultat tekme je bil 6:1. Strelci za naše pa: Benjamin Krivič (3x). Mark Maj Dobnikar, Žan Vidergar in Erazem Ručman. S to zmago, so naši starejši dečki skočili na prvo mesto prvenstvene lestvice.

Po soboti, pride na vrsto nedelja. Medtem, ko so bili naši člani na poti na zahtevno gostovanje proti ptujski Dravi (tekma se je odigrala v Zavrču), je naše kadete in mladince čakala domača tekma proti Aluminiju s Kidričevega.

Prvi so na igrišče stopili naši kadeti. Silovito pritisnili na gol gostov že v prvih minutah tekme, a sta dve res lepi priložnosti splavali po vodi. Medtem se je ulil dež, gostujoča ekipa, ki se je izkazala kot zelo čvrsta in sposobna hitrih protinapadov, pa je začela ogrožati naš gol. Tekma se je končala z rezultatom 0:0. Na tem mestu gredo čestitke celotni naši kadetski ekipi, ki je zdržala vse nalete gostov. Še posebej pa velja izpostavit Patrika Mesariča, našega čuvaja mreže, ki je izvedel nekaj res bravuroznih obramb.

Nato pa tekma mladincev. Gostje s Kidričevega, so prvič resno zapretili v 15. minuti tekme. Akcija, ki se je končala tako, da je sodnik pokazal na belo točko. Enajstmetrovka za goste in vodstvo, ki pa ni trajalo dolgo. Izenačenje je sledilo že dve minuti pozneje. Vmes smo potem videli malce raztrgane igre na obeh straneh, ter še dva res lepa gola naših mladincev. Gostje so v zadnjih minutah silovito pritisnili, a jim je za preobrat zmanjkalo časa in natančnosti. Končni rezultat tekme je bil 3:1. Strelci za naše pa so bili: Anže Židan, Domen Ujčič in Kristian Kvas Resanovič.

In za konec, kot pika na i, kot češnja na torti, še zmaga naših članov na gostovanju proti ptujski Dravi. 1:4 je bil končni rezultat tekme. Strelci za naše člane pa: Luka Cerar, Oliver Kregar, Mark Zabukovnik in Sasha Varga. S to zmago naši člani ostajajo na prvem mestu 2.SNL.

Iskrene čestitke, fantje.

Čim več takih vikendov.

Dušan Jambrošič

Oglasno sporočilo