Kamničana Jaka Hace in Žan Rozoničnik blestela na Atletskem pokalu Slovenije v mnogoboju

0
1225

Jaka Hace postal državni prvak pri mlajših mladincih in Žan Rozoničnik državni podprvak v kategoriji U16.

3. in 4. oktobra 2020 je v Novi Gorici potekal Atletski pokal Slovenije v mnogobojih, kjer so se pomerili atleti iz cele Slovenije v različnih disciplinah ter v vseh starostnih kategorijah.

Tekmovanje je potekalo ob izjemno neugodnih vremenskih pogojih, saj je atlete oba dneva pral dež in so zaradi nalivov morali tekmovanje tudi večkrat prekiniti. Kljub vsemu sta kamničana, Žan Rozoničnik in Jaka Hace pokazala svojo izjemno športno pripravljenost ter borbenost in se tako zavihtela v sam vrh državnega tekmovanja.

Jaka Hace je v kategoriji mlajši mladinci, v desetoboju, s 5702 točkami postal novi državni prvak. Žan Rozoničnik pa v kategoriji U16, v osmeroboju,  s 4347 točkami postal državni podprvak. Oba fanta sta že tekom celega leta na različnih državnih tekmovanjih in mitingih dosegala najboljše državne rezultate in pobirala medalje v posamičnih kategorijah, kar sta sedaj zaokrožila s celotnim naborom atletskih disciplin.

Obema fantoma iskreno čestitamo.

Pripeti fotografiji:

  • Žan Rozoničnik, državni podprvak v U16 in Jaka Hace, državni prvak pri mlajših mladincih (od leve proti desni)
  • Državni podprvak v mnogoboju Žan Rozoničnik (levo) in državni prvak Jaka Hace (desno) s športno trenerko Alenko Zavadlav (v sredini)
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here