Kronika Policijske postaje Kamnik (od 5.10. do 10.10.2020)

0
602

5.10.2020
TATVINA ARTIKLOV V TRGOVINI
Policisti so obravnavali več tatvin v prodajalni Bags@more, kjer je neznani storilec izvršil tatvino torbic različnih proizvajalcev. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

5.10.2020
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA LJUBLJANSKI CESTI
Patrulja je na Ljubljanski cesti v Kamniku obravnavala prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v parkiran osebni avtomobil nato pa s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke. Sledi zbiranje obvestil za izsleditev voznika.

6.10.2020
ZASEG VOZILA NA KRIŽU
Na Križu so policisti ustavili voznika in ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniška izpita, zaradi česar mu je bilo zaseženo vozilo. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

6.10.2020
NAJDEN DENAR NA LJUBLJANSKI
Občanka je na Ljubljanski cesti v Kamniku našla bankovec za 100 eur. Bankovec se hrani v prostorih policije.

6.10.2020
VLOM V GRADBENI KONTEJNER V ŽEJAH
V industrijski coni v Žejah smo obravnavali vlom v gradbeni kontejner. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so neznanci v času od 29.9.2020 do 6.10.2020 vlomili v gradbeni kontejner in iz notranjosti odtujili  kit za beton. Sledi kazenska ovadba.

7.10.2020
HRUP NA LIVARSKI
Patrulja odšla na Livarsko, kjer naj bi stanovalec v stanovanjskem bloku povzročal hrup. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da se iz zgornjega nadstropja sliši mehanski ropot. Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog.

8.10.2020
VLOM V TOVORNO VOZILO
Na železniški postaji v Kamniku se je zgodil vlom v tovorno vozilo Mercedez Benz. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času od 5.10.2020 do 8.10.2020 z razbijanjem stekla vlomil v tovorno vozila. Iz vozila je odtujil predal iz armaturne plošče in zunanje vzvratno ogledalo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

8.10.2020
PROMETNA NESREČA NA ŠOLSKI ULICI
Patrulja je na križišču s Šolsko ulico obravnavala prometno nesrečo, kjer je  voznik osebnega avtomobila  zavijal levo mimo pa ni pustil vozila, ki je pravilno pripeljalo nasproti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

9.10.2020
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Na območju Komende so policisti eni osebi zasegli ročno zvit cigaret z neznano snovjo zeleno rjave barve rastlinskega izvora. V primeru pozitivne analize sledi hitri postopek.

10.10.2020
PROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE V ZGORNJEM TUHINJU
Patrulja je bila obveščena o prometni nesreči z udeležbo motorista, kateri nezavesten leži na cesti. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za samo udeležbo motorista, kateri je v Zg. Tuhinju zapeljal izven vozišča in po trčenju v drog javne razsvetljave obležal na tleh negiben. Oskrbeli so ga reševalci nujne medicinske pomoči Kamnik. Motorist je bil z reševalnim vozilom odpeljan na UKC Ljubljana. Prometno nesrečo prevzeli policisti
prometne policije Ljubljana.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo