Kadeti in mladinci NK Radomlje – boljše ne gre!

0
1356
Naše rumene bojevnike je v nedeljo čakala nova zahtevna preizkušnja. V športnem parku Radomlje je gostovala Drava s Ptuja, ki se je kljub slabšemu položaju na lestvici že večkrat v sezoni izkazala za zelo neugodnega nasprotnika.
Uspešno nedeljo so z visoko zmago otvorili kadeti. Ekipa U17 je v zadnjem krogu nesrečno ostala brez treh točk, ko je v zadnji minuti ekipa Brinja odnesla zmago. Tokrat varovanci trenerja Ciglarja ničesar niso prepustili naključju. Za vodstvo v prvem polčasu je s prekrasnim zadetkom poskrbel Hanan Duraković, ki je skozi celotno srečanje navduševal z virtuoznimi vložki, preigravanji in nevarnimi predložki v nasprotnikov kazenski prostor. V drugem polčasu sta dvome o zmagovalcu hitro razblinila Klemen Švelc s svojim 6 zadetkom v sezoni in Alex Čosić, ki je z lepo solo akcijo poskrbel za miren zaključek srečanja. Za končnih 4-0 je z novim zadetkom poskrbel Duraković. Izjemno pomembna zmaga in tri točke!
Po kadetski zmagi je na igrišče stopila mladinska ekipa. Igralci pod vodstvom Erika Merdanovića so zabeležili novo zmago, vknjižili pomembne tri točke in podaljšali zmagoviti niz, ki zdaj traja že neverjetnih 6 tekem! Tekma je bila tokrat odločena že v prvih 15 minutah, ko je postalo jasno, da bo domača ekipa za goste enostavno prevelik zalogaj. Goliado v športnem parku je otvoril Timotej Bizilj že v drugi minuti tekme. Za povišanje vodstva je čez dobrih pet minut poskrbel Anže Kolar, ni minilo niti pet minut, ko je po obleganju štajerskih vrat za 3-0 še enkrat zabil Bizilj. Tekma se je nato nekoliko umirila, vse do 37.minute, v kateri je vodstvo Radomelj na 4-0 zvišal domači golgeter Nik Fortuna. V drugem polčasu je trener Merdanović opravil nekaj menjav, tempo igre se je umiril in rumeno-črni igralci so brez težav pripeljali tekmo k koncu. Končni rezultat je postavil Fortuna, ki je s svojim 5 zadetkom v sezoni skočil na drugo mesto na lestvici strelcev.
Petarda v mreži gostov in skok na lestvici, kjer naša mladinska ekipa trenutno zaseda drugo mesto, pred Mariborom in Olimpijo!
Čestitke vsem fantom!
HOČEMO,ZMOREMO,SMO!
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here