Kronika Policijske postaje Kamnik (od 17.5. do 23.5.2021)

0
1354

17.5.2021
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev, kjer je občan prijavil, da je med njim in neznanim voznikom, na avtocesti prišlo do spora v prometu, ki se je nato nadaljeval v kršitev javnega reda in miru s telesno poškodbo za prijavitelja. Policisti zbirajo obvestila in bodo izvedli ustrezen ukrep oz. prekrškovni postopek.

18.5.2021
ZASEG UKRADENEGA VOZILA
Policisti so v Kamniku pri kontroli prometa izsledili dve osebi z ukradenim mopedom, ki je bil v nadaljevanju postopka zasežen. Moped bo vrnjen lastniku, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so na območju Tuhinjske doline kršitelju zasegli neznano snov rastlinskega izvora zeleno rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

19.5.2021
PROMETNA NESREČA Z UKRADENIM VOZILOM
V naselju Šmarca se je zgodila prometna nesreča po kateri je voznik kolesa z motorjem pobegnil s kraja. Policisti so v nadaljevanju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo vozilo s katerim je bila povzročena nesreča ukradeno v Mekinjah, samo vozilo oz. kolo z motorjem pa je bilo najdeno ob reki Kamniški Bistrici. Sledi zbiranje obvestil in ustrezni ukrepi zaradi kršitve cestno prometnih predpisov oz. povzročitve prometne nesreče s pobegom in zaradi kaznivega dejanja tatvine vozila.

20.5.2021
PRIJETJE OSEBE ZA KATEREGA JE BIL RAZPISAN UKREP PRIJETJA
Policisti so na območju Kamnika izsledili osebo za katero je Sodišče v Kopru izdalo ukrep prijetja, zaradi je bilo izvedeno prijetje, oseba pa je bila nato odpeljana v Koper na sodišče.

INTERVENCIJA V GOSTINSKEM LOKALU
Policisti so prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu na območju Kamnika, kjer pijanega gosta niso želeli postreči z alkoholnimi pijačami. Policisti so na kraju ugotovili identiteto kršitelja, mu izdali plačilni nalog in ga napotili s kraja kršitve.

21.5.2021
GLASNA GLASBA
Policisti so prijeli prijavo o hrupu oz. preglasni glasbi na območju Kamnika, zaradi česar so odšli na kraj prijave. Ugotovljeno, da je kršiteljica po 22. uri kršila določila zakona o javnem redu in miru ter s hrupom oz. predvajanjem glasne glasbe motila nočni počitek, zaradi česar ji je bil na kraju izdan plačilni nalog.

22.5.2021
PROMETNA NESREČA
V Nasovčah je prišlo do prometne nesreče zaradi nepravilnega premika s tovornim vozilom, ki je trčilo v ograjo. Na kraju je bil opravljen ogled kraja nesreče, povzročitelju nesreče oz. vozniku tovornega vozila pa je bil izdan plačilni nalog.

23.5.2021
PIJAN VOZNIK
Na območju Kamnika je bil, ob poostrenem nadzoru prometa, ustavljen voznik kolesa z motorjem, za katerega se je v nadaljevanju ugotovilo, da je navedeno vozilo vozil pod vplivom alkohola. Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo, hkrati pa bo sodišču zoper njega podan obdolžilni predlog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here