Prometna nesreča na Rodici; zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar; vožnja pod vplivom alkohola

0
1122

V petek, okoli 17.30 se je v križišču Dragarjeve in Breznikove ulice v Domžalah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil.
Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik v križišču odvzel prednost voznici. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju pokazal 0.35 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, v soboto 5.6.2021 okoli 15. ure se je na cesti od Turnš proti Radomljam zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval.
V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.15 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vožnja pod vplivom alkohola:
Včeraj, v soboto 5.6.2021 okoli 23. ure smo bili obveščeni o nezanesljivi vožnji voznika
osebnega vozila Hyundai po štajerski avtocesti od Domžal proti Ljubljani. Policisti so voznika ustavili. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.0 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper njega bo podan obdožilni predlog.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here