Ina Inkret druga v Novem mestu

0
1670

V Novem mestu so se v nedeljo pomerili gorski kolesarji v disciplini enduro. Na tretji dirki sezone serije SloEnduro Gorjanci so dirkali štirje člani kamniškega Calcit Bike Teama. Ana Inkret je v kategoriji do 17 let osvojila izvrstno drugo mesto. Maj Babačič je bil v isti starostni kategoriji sedmi, Matej Osolin v U15 10. in Miha Spruk 18. v master 1.

Razumljivo je največ razlogov za veselje imela Ana Inkret, ki si je prikolesarila mesto na zmagovalnem odru. »Z današnjim rezultatom, uvrstitvijo na 2. mesto, sem zelo zadovoljna. Proga je bila tehnično zahtevna. Huda vročina nam ni ravno olajšala vzpona. Kljub nekaj težavami z zavorami se je vse lepo izteklo,« je po dirki dejala Ana.

»Tekma je bila zahtevna, ker je imela veliko kompresij, ampak sem v njej užival. V prvi etapi mi je šlo zelo dobro, v drugi pa slabše zaradi padca. Tekmo sem končal na 8.mestu,« je komentiral Matej.

»Tekma mi je bila zabavna. Proga mi je bila všeč. Dal sem vse od sebe, ampak zaradi dveh padcev pristal na 7. mestu,« je bil kratek in jedrnat Maj.

PR Calcit Bike Team
Oglasno sporočilo