Akademija ob prazniku občine Trzin

0
478

Tokrat jim je uspelo, bi lahko zapisali, izvesti akademijo ob prazniku Občine Trzin, ki so jo pripravili v četrtek, 16. septembra 2021, v Kulturnem domu Trzin. Občina Trzin svoj praznik praznuje na dan prve omembe kraja, ki sega v leto 1273.
V preteklem letu je slovesnost iz znanih razlogov odpadla, zato so na tokratni prireditvi podelili priznanja najbolj zaslužnim občanom za leto 2020 in 2021. Uvodoma je, zaradi opravičene odsotnosti župana, goste in obiskovalce nagovoril podžupan Rado Gladek, ki je kasneje podeljeval tudi priznanja. Dunja Špendal je prebrala obrazložitev, kdo je predlagatelj in za kakšne zasluge posamezni prejemnik dobi nagrado. Prejemniki priznanj so bili: Tatjana Strmljan, Anže Zupanc, Dubravko Gojak, Niko Šuštar, Ljubo Arsov, Albin Kolenc, Robert Matijevič, Dušan Kosirnik in Branko Pirnat. Čestitke vsem! Celotno prireditev je spretno povezoval, vsem že dobro znani moderator, Franci Peternel.
V razgibanem kulturnem programu so nastopili: harmonikarja Matic Jeraj in Blaž Klopčič, ženski pevski zbor Trzinke, mešani pevski zbor Ivan Hribar Trzin, ženska vokalna skupina D PUNCE in moška vokalna skupina KRT.
djd


 

Oglasno sporočilo