Kronika Policijske postaje Kamnik (od 27.9. do 3.10.2021)

0
699

27. 9. 2021
ZMERJAL SVOJO TETO
Policisti so v okolici Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, ki jo je zagrešil nesramni nečak. Le-ta je namreč verbalno napadel svojo teto, njegove nespodobne jezične spretnosti pa so policisti nagradili s plačilnim nalogom.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je na parkirnem prostoru v Stranjah trčil v parkirano vozilo, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke. V kolikor bodo policisti izsledili voznika sledi plačilni nalog.

PREHITRI KOLESAR V KOMENDI
V Komendi je prišlo do prometne nesreče oz. padca kolesarja, ki je zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridobil na samozavesti, vendar pa mu hitrost ni bila prizanesena, tako da je izgubil oblast nad kolesom in padel po vozišču in se telesno poškodoval. Kolesarju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

28. 9. 2021
»CEPLJENJE« NA PARKIRIŠČU
Na parkirišču Zdravstvenega doma Kamnik je prišlo do prometne nesreče z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NA LEPE OČI POSODIL DENAR
Policisti obravnavajo kaznivo dejanje goljufije. Prijavitelj je bivši prijateljici posodil denar, ki pa ga kljub ustnemu dogovoru do tega dne ni vrnila in ga zavaja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

29. 9. 2021
TATINA OPOZORILNE TABLE
Neznani storilec je v Kamniški Bistrici iz drevesa odtujil opozorilno tablo, ki opozarja občane, naj se ne kopajo v jezeru, saj to vodo potem tudi pijejo. Policisti bodo poskušali ugotoviti kam je nepridiprav opozorilno tablo pritrdil in napisali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA GORIVA IZ DELOVNEGA STROJA
Neznani storilec je v Volčjem Potoku iz parkiranega stroja iz rezervoarja odtujil okoli 40 litrov goriva in se veselo odpeljal neznano kam. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

30.9.2021
MIRKO NA CESTI
Policisti so imeli na območju Volčjega Potoka v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Ker je imela voznikova sapa preveč oktanov, mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, voznik pa se bo v kratkem srečal tudi s sodnikom.

INTERVENCIJA
Policisti so v Šmarci obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju, ki se je nedostojno vedel do svoje partnerice je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

1.10.2021
POŠKODOVANJE RAZGLEDNE PLOŠČADI
Neznani storilec je na Starem Gradu poškodoval zaščitno mrežo, ki vodi na razgledno ploščad na Mali špici, prav tako pa je na ploščadi poškodoval kovinska vrata in del mrežne ograje in povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju, ki nasprotuje partnerski zvezi svoje hčere je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

2.10.2021
POVOŽENJE DIVJADI
V Nožicah je voznica osebnega vozila povozila divjad in poškodovala vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženka izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu ji je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Nasovčah je neznani voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v obcestno vrtno ograjo, jo poškodoval in s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki nudil podatke. V kolikor bodo policisti z zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja le te sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

3.10.2021
INTERVENCIJA NA SEJMU
Policisti so v Komendi na sejmu obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju, ki ni izpolnjeval pogoje PCT in je hotel vstopiti na prizorišče sejma je bil na kraju zaradi nedostojnega in neprimernega vedenja izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here