Wolt je v Domžalah: Dostava v 30 minutah iz trgovin in restavracij

0
2198

Domžalčani bodo lahko zdaj naročili dostavo iz restavracij in trgovin prek aplikacije Wolt. Wolt sicer omogoča dostavo v 30 minutah, uporabnik pa lahko plača s spletno kartico ali z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara in sladic, lahko uporabniki na Woltu naročijo tudi sladice, banane, kruh, mleko in celo izdelke za nego telesa. V svoje vrste pa še vedno vabijo vse, ki jih zanima delo dostavljavca.

V svetu izredno priljubljena aplikacija, ki deluje v 23 državah sveta, je že na voljo tudi v Domžalah. Uporabniki bodo lahko na aplikaciji v realnem času spremljali, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo. Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut. Vsi na novo registrirani uporabniki pa bodo imeli na voljo sedem dni brezplačne dostave, medtem ko imajo s kodo DOMŽALE6, 6 evrov popusta ob prvem naročilu.

V Domžalah bo mogoče naročiti več kot 200 različnih jedi iz restavracij Mcdonald’s Domžale, Pizzeria Olivia, Pizza Sedmica, Adam Ravbar, Gostilna Trzinka, Gostilna Papirn’ca, Drive Caffe, Hitra Sedmica. Uporabniki se lahko razvajajo tudi z odličnimi sladicami iz Kavarne Dolce Vita oziroma jih kot darilo ob praznovanju naročijo na dom obdarovanca. Prav tako pa je Domžalčanom na voljo dostava iz trgovin, in sicer iz trgovine Žito Radomlje, kjer lahko naročijo najbolj priljubljene izdelke, kot so banane, mleko, kruh in jajca, iz trgovine Sadni Vrt, pekarne in slaščičarne Jurček in trgovine Love2Bake, v kateri si lahko naročijo pica pakete z odličnimi sestavinami za pripravo pice v udobju svojega doma. Ponudbo bodo ves čas nadgrajevali in dopolnjevali.

V svoje vrste vabijo dostavljavce

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 700 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru, Celju, Novem mestu in na Ptuju. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt na Ptuju trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

Oglasno sporočilo