Postani “NAVIJAČICA” tudi ti!

0
5024

Podri stereotipe besede “NAVIJAČICA”, nauči se različnih stilov plesa, nastopaj, tekmuj in zapleši z nami v novi sezoni tudi ti!

Kdo pa pravzaprav smo? Smo predstavnice (in predstavniki 😉 ) plesno navijaških skupin oz. v našem jeziku Cheerleadniga in Cheer plesa. Tekmujemo pod okriljem Cheerleading Zveze Slovenije, od leta 2016 pa smo tudi uradna plesno navijaška skupina košarkarskega kluba Helios Suns Domžale.

Nismo popolni, a imamo neizmerno željo predajati svoje pridobljeno plesno in športno znanje na mlajše generacije. Zavedamo se, da imamo kot mladi trenerji močan vzgled in vpliv, ne samo na razvoj telesnih sposobnosti mladih, ampak tudi na njihovo splošno duševnost in obnašanje, zato se po najboljših močeh trudimo, da otroci hodijo na treninge radi in z velikim veseljem. Ponujamo pester program in možnost učenja različnih stilov plesa – Cheer Freestyle Pom, Cheer HipHop, Cheer Jazz, Gimnastika…vse od najmlajših, ki začenjajo pri 3. letih pa do starejših, ki vsako leto znova dokazujejo, da leta pri našem športu nikoli niso bila in ne bodo ovira. Z letošnjim letom smo stopili še korak dlje in našo malo plesno družino razširili na nove lokacije – poleg naše rezidence v Domžalah, nas lahko sedaj poiščete tudi v Mengšu, Lukovici in Dobu!

Te še vedno nismo prepričali? Pridruži se nam v mesecu septembru in za lažjo odločitev ali je ta šport pravi za vas oz. vašega otroka 1 mesec treniraj z nami brezplačno!
Za vse dodatne infromacije smo vam na voljo na: www.leaders.si, mateja.grbec@leaders.si ali na 041842019.

ŠKD Leaders

 

Oglasno sporočilo