“Potrebno je zadeti”

0
827

Dva remija in tri zmage. Na uvodnih petih tekmah spomladanskega dela sezone so Domžalčani zbrali 11 točk ter dosegli devet golov, kar je zelo dobro, a po zadnji tekmi, po remiju z Aluminijem, so občutki v zasedbi rumenih mešani.

Dejan Djuranović o točki v Kidričevem: “Dobra predstava, imeli smo veliko priložnosti, toda potrebno je zadeti. Škoda, ker nismo povedli, saj bi tako potek srečanja lažje obrnili v lastno korist. Nespretno prejeti gol nas je sredi drugega polčasa spravil v zaostanek. V zaključku nam je nato uspelo izenačiti, več pa ni šlo. Fantom čestitke za prikazano željo, borbo. Žal nam je, ker nismo uspeli slaviti, toda ostali smo neporaženi. Na rezultat moramo gledati tudi s pozitivne strani in se tako v miru pripravljati na nove tekme.”

O tekmecu: “Ni bilo presenečenja. Aluminij je bil po pričakovanju zelo čvrst. Igro so prekinjali s številnimi prekrški in napadali s protinapadov. Dobro smo jih zaustavljali, gol pa je padel po zamujanju v bloku. Narekovali smo ritem igre, tudi kar nekajkrat zapretili, toda potrebno je zadeti. Ni nam uspelo v celoti, smo se pa po zaostanku vrnili v igro in ostali neporaženi še petič zapovrstjo.”

O rumeni kazni Piška in novem golu Jakupovića: “Nekaj fantov je na meji s kartoni, zato se bo prej ali slej zgodilo, da bodo morali počivati. Janeza Piška zaradi tega proti Muri ne bo, imamo pa druge fante, ki lahko vskočijo, zato težav s pripravo ekipe ne bo. Glede Jakupovića … Arnel kaže dobro formo. Danes je to potrdil. Vemo, da je pri prekinitvah zares nevaren. Šlo je za lep gol, ki nam je prinesel točko in kar naj nadaljuje tako!”

NK Domžale

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here