Kronika Policijske postaje Kamnik (od 14.3. do 19.3.2022)

0
654

14. 3. 2022
POŠKODOVANJE SMETNJAKA PRED GSŠRM
Neznani storilec je pred GSŠRM-jem poškodoval smetnjak. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VANDALIZEM NA HIPODROMU V KOMENDI
Neznani storilci so na hipodromu v Komendi, na sejmišču s sprejem pisali po hiškah. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA POŠTNIH PAKETOV
Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino poštnih paketov iz stanovanjskega bloka. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti so v Kamniku na Kranjski cesti obravnavali tatvino registrskih tablic. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti so v Kamniku na Korenovi poti  obravnavali tatvino registrskih tablic. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

15. 3. 2022
TRČIL V DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na v naselju Loke v Tuhinju  trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je  bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena LD Tuhinj.

TATVINA NAFTE
Policisti so na gradbišču v Tuhinjski dolini  obravnavali tatvino nafte. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
V Kamniku  se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

IZREČENE GROŽNJE OSEBJU ZD KAMNIK
Policisti so v ZD Kamnik obravnavali  sum storitve kaznivega dejanja grožnje, kjer je policistom iz preteklih postopkov že znani občan z resno grožnjo zoper telo in življenje grozil zaposlenim v ZD Kamnik. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

16.3.2022
PROMETNA NESREČA
V Vrhpoljah pri Kamniku  se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA GORIVA NA BS OMV PEROVO
Policisti so na Bencinskem servisu OMV Perovo obravnavali tatvino bencina, kjer je za sedaj nn voznik z osebnim vozilom v vozilo natočil v vrednosti okoli 90 eur in s kraja odpeljal ne da bi ga plačal. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

V NASELJU NEVLJE NEPRIVEZAN PES
Policisti so v naselju Nevlje obravnavali občana, ki ni primerno poskrbel za svojega psa zaradi česar je prišlo do napada na drugega psa. Lastniku na podlagi določil Zakona o zaščiti živali izdan plačilni nalog.

ODVZEM REGISTRKIH TABLIC IN IZLOČITEV VZILA IZ PROMETA
Policisti so imeli v postopku voznika Audia pri katerem so ugotovili, daje vozilu potekla registracija, zaradi česar so odvzeli registrske tablice, vozilo izločili iz prometa, vozniku pa izdali plačilni nalog.

17.3.2022
OBRAVNAVANJE TUJCEV
Policisti na PP Kamnik so obravnavali večje število tujcev, kateri so podali vloge za začasno zaščito.

POVOŽENJE DIVJADI V VRHPOLJU
V Vrhpoljah pri Kamniku  so policisti obravnavali povoženje divjadi, kjer je voznik z osebnim vozilom povozil srno. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

18.03.2022
INTERVENCIJA V VRHPOLJAH PRI KAMNIKU
Policisti obravnavali intervencijo na javnem kraju v Vrhpoljah pri Kamniku, kjer je občan verbalno napadel drugega občana. Po zbranih obvestilih zoper kršitelja sledi plačilni nalog.

NESREČA PRI DELU V KAMNOLOMU CALCIT
Policisti so obravnavali nesrečo pri delu na območju kamnoloma Calcit, kjer je pri spravilu lesa prišlo do hude telesne poškodbe enega od delavcev. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno Državno tožilstvo.

POSKUS VLOM V OSEBNI AVTMOBIL
Policisti so obravnavali poskus vlom v osebni avtomobil v Kamniku. Neznani storilec je na vzvod odprl vrata osebnega avtomobila in nato iz neznanega razloga od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

19.3.2022
POSKUS VLOM V OSEBNI AVTMOBIL
Policisti so obravnavali poskus vlom v osebni avtomobil v Mostah. Neznani storilec je s silo telesa poskušal odpreti steklo na zadnjih levih vratih iz neznanega razloga od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo