Kronika Policijske postaje Kamnik (od 13.9. do 19.9.2021)

0
573

13. 9. 2021
DRZNA TATVINA
Policisti so bili obveščeni o drzni tatvini, ki je bila izvršena na območju Kamnika. Neznani storilec je na domu zamotili oškodovanca s pogovorom o odkupu predmetov, medtem ko sta njegova pajdaša v tem času iz hiše odtujila denar in lastnika oškodovala za nekaj sto evrov. Storilci so s kraja odpeljali z belim kombijem. Opis storilca: moški, visok okoli 175 cm, močnejše postave, kratkih temnih las, oblečen v svetlejšo srajco in temne hlače.

INTERVENCIJA
Policisti so na območju Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer se je hči nedostojno vedla do mame. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

INTERVENCIJA
Policisti so na območju Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer sta se je sin nedostojno vedel do mame. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

14. 9. 2021
INTERVENCIJA
Policisti so v okolici Komende obravnavali kršitev javnega reda in miru. Do spora je prišlo med varnostnikom in zaposlenim v podjetju. Policisti vodijo prekrškovni postopek po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA
Na lokalni cesti Kamnik – Palovče je voznik osebnega vozila povozil divjad in poškodovala vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

15. 9. 2021
ZASEG VOZILA
Policisti so v Županjih Njivah ustavili voznico kolesa z motorjem. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da voznica nima veljavnega vozniškega dovoljena Prav tako je bilo ugotovljeno, da vozilo ni registrirano. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznico bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec se je na Korenovi cesti z neznanim predmetom poškodoval
parkirano vozilo in povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in
poročilo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V nesreči je bila udeležena kolesarka, ki je padla zaradi neprilagojene hitrosti. Ugotovljeno je bilo tudi, da je vozila pod vplivom alkohola. Zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa ji je bil izdan plačilni nalog. Kolesarka je bila odpeljana na UKC Ljubljana.

16. 9. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je na parkirnem prostoru na Mestnem trgu v Mengšu trčil v parkirano vozilo, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. V kolikor bodo policisti izsledili voznika sledi plačilni nalog.

TATVINA DENARJA
Občan je na bankomatu na Ljubljanski cesti dvignil 50 EUR in jih pozabil vzeti iz reže bankomata. Denar je nato vzel neznanec. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

17. 9. 2021
PROMETNA NESREČA
V industrijski coni Žeje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom
alkohola: Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan
obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

18. 9. 2021
ODKLONIL PREISKUS ALKOHOLIZIRANOSTI
Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika, ki je z vozilom vijugal po vozišču in vozil nezanesljivo. Voznik je bil zaustavljen in odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonil. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

19. 9. 2021
INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo