Na Viru se je poškodovala kolesarka (dopolnilo)

0
246

Po objavi zaprosila v medijih se je na policijsko postajo javila ženska, ki je pomagala ponesrečenki in priča, ki je pomagala razjasniti okoliščine. Ugotovljeno je bilo, da je bila kolesarka v nesreči udeležena sama in da ni huje poškodovana.

 

Danes, 3. 8. 2022, okoli 18.30 so bili domžalski policisti obveščeni o prometni nesreči na Šaranovičevi cesti na Viru v Domžalah.
Doslej je bilo ugotovljeno, da je ob tej uri kolesarka (z rumenim kolesom) vozila na relaciji med tovarno Tosama in gostinskim lokalom na Šaranovičevi cesti 19 na Viru. Na navedenem odseku ceste je padla, potem pa jo je neznana starejša ženska
spremila do bližnjega lokala od koder so poklicali pomoč, saj je kolesarka poškodovana in se dogodka ne spominja. Starejša ženska, ki je poškodovani pomagala je s kraja odšla pred prihodom policije.

Ker okoliščine nesreče niso znane, prosimo žensko, ki je kolesarki pomagala, ter vse ostale morebitne očividce, da pomagajo pri razjasnitvi okoliščin. Vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči naprošamo, da pokličejo na telefonski številki 113 ali (01) 724 65 80 oziroma se zglasijo na
Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96, Domžale.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo