Nastop violinistov Ane Novak

0
782

V petek 14. oktobra 2022 so violinisti in violinistke GŠ Domžale in Brda nastopili v dvorani Acija Bertonclja v Domžalah. Kar nekaj razlogov je bilo, da so zaigrali skupaj, predvsem pa dejstvo, da se družijo, da se spoznavajo med seboj in da se ob tem imajo še lepo.
Tokrat smo prisluhnili nekaj že dobro uigranim violinistkam, tistim iz višjih razredov, pa tudi malo manj vajenih nastopov in sicer tistim iz pripravnice. Tako enim kot drugim je nastop izredno uspel, kar pričajo tudi izrazi na obrazih staršev in profesorice Ane. Tako smo na začetku prisluhnili kvintetu violin, nato pa so zaigrale Viktorija, Brina, Patricija; še ena Viktorija ter Larisa, Patricija, Neža, Iza in na kitari Ota, Karolina, Ema, Ajda in Ivona. Da violin  ni domena samo nežnejšega spola, nam je dokazal Jakob, ki je zaigral Cauperinijevo Sicilienne. In če so imeli nekateri spremljavo s kitaro, so druge spremljala na klavirju Ana Novak, Pandelina Atanasova in Tomaž Pirnat.
Vsega lepega je enkrat konec in tudi  nastopa violinistov ter vsega tega, kar je sledilo po skoraj dveh mesecih učenja. In zdaj spet pride učenje ter vaje in zato smo si rekli na svidenje na Brdu, še pred novim letom.

DJD


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here