Kronika Policijske postaje Kamnik (od 20.2. do 26.2.2023)

0
774

20.2.2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Tunjiški cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi nepravilnega premika z vozilom povzročil voznik, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo pobegli voznik le te izsleden mu sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer sta se občana sprla in prerivala zaradi zaparkiranega dovoza do stanovanjske hiše in v sami jezi je kršitelj brcnil še v vozilo. Zoper kršitelja sledi kazenska ovadba na sodišče.

21.2.2023
ZLORABA BANČNE KARTICE
Na policijsko postajo je prišla občanka in podala prijavo za zlorabo bančne kartice in sicer je storilec ob neznanem času na neznan način prišel do podatkov debetne kartice Mastercard in izvedel več plačil preko spleta in oškodovanki odtujil skupno 635 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli v naselju Križ v postopku osebo, ki je posedovala manjšo količino prepovedane droge. Opisano so policisti osebi zasegli in bodo poslali v analizo. V primeru pozitivne analize bodo policisti zoper osebo uvedli hitri postopek z izdajo odločbe pri prekrškovnemu organu.

22.2.2023
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli v centru Kamnika v postopku osebo, ki je posedovala manjšo količino prepovedane droge. Opisano so policisti osebi zasegli in bodo poslali v analizo. V primeru pozitivne analize bodo policisti zoper osebo uvedli hitri postopek z izdajo odločbe pri prekrškovnemu organu.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Komendi obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi poslušanja glasne glasbe in posledično kričanja in s tem motenje nočnega miru in počitka. Kršiteljici je bil zaradi kršitve izdan plačilni nalog.

23.2.2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi nepravilnega premika z vozilom povzročil voznik, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo pobegli voznik le te izsleden mu sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

24.2.2023
PROMETNA NESREČA
V naselju Moste se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri so udeleženci izpolnjevali vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

INTERVENCIJA
Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v lokalu na Perovem. Ugotovljeno, da se je pijan občan nedostojno vedel do zaposlenih v lokalu in na koncu tudi do policistov v postopku. Vročekrvnežu je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

26.2.2023
PREREZANA PNEVMATIKA
Policisti so obravnavali poškodovanje dveh vozil na parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec izpihal svojo jezo, tako da je prerezal pnevmatiko vozila, s čemer je lastnikoma povzročil materialno škodo. Če bodo policisti storilca izsledili, ga bodo ovadili na pristojnem tožilstvu.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo