Skupaj pomežiknimo soncu in prenovimo otroško letovišče Pacug

0
532

JUB v humanitarni akciji za podporo Zvezi prijateljev mladine Slovenije pri barviti prenovi prostorov otroškega obmorskega letovišča

V Dolu pri Ljubljani, 3. aprila 2023:
Skladno s svojo dolgoletno tradicijo se je družba JUB tudi letošnjo pomlad odzvala klicu k dobrodelnosti in bo v humanitarni akciji Pomežik soncu®, ki bo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije potekala do konca meseca aprila, zbirala lončke barve JUPOL Classic za barvito prenovo prostorov otroškega letovišča Pacug. Da bi skupaj zbrali čim več lončkov za osvežitev bivalnih in skupnih prostorov v sedmih počitniških hišicah, JUB k sodelovanju v humanitarni akciji tudi tokrat vabi svoje zveste uporabnike in vse dobrodelnosti zavezane podpornike. Vsak, ki bo na JUB-ovi spletni strani skozi tri zabavne igrice pravilno rešil letošnji JUPOL izziv ali na JUB poslal dokazilo o nakupu 15-litrskega vedra barve JUPOL Classic, bo kot posameznik pomagal pri zbiranju vsaj 10.000 lončkov barve za dobrodelne namene, kot aktivni udeleženec pa se v priložnostni nagradni igri potegoval še za lepe praktične nagrade. Humanitarna akcija zbiranja lončkov barve JUPOL Classic bo na slovenskem trgu potekala do 30. aprila letos, prav tako pa se dobrodelnega izziva za dobrobit lokalnih organizacij, potrebnih pomoči, na svojih tržiščih lotevajo tudi na Hrvaškem, BIH in v Srbiji.

V humanitarni akciji JUPOL Classic lahko sodelujete vsi, ki boste na https://jupol-izziv.jub.si/ uspešno rešili vsaj enega od zastavljenih izzivov – našli pare v igrici spomin, odkljukali pravilne rešitve na zemljevidu sosednjih držav, ali pa pravilno sestavili motiv sestavljanke. Za vsak uspešno izpolnjen JUPOL izziv bo JUB daroval lonček barve za prenovo letoviških prostorov v Pacugu, ta prijazna humanitarna podpora pa vsakemu udeležencu omogoča še sodelovanje v nagradni igri, kjer se bo lahko potegoval za eno od privlačnih praktičnih nagrad. V mesecu maju bodo v JUB-u po končani akciji tako izžrebali 45 srečnih nagrajencev in jim v zahvalo za sodelovanje podarili bodisi ležalnik, brisačo ali pa senčnik za na plažo. Prav tako boste v nagradno igro vključeni tudi tisti, ki boste v času trajanja akcije na JUB poslali dokazilo o nakupu 15-litrskega vedra barve JUPOL Classic po klasični ali spletni pošti, na humanitarno noto te aprilske akcije pa vas bodo na svojih prodajnih mestih po Sloveniji opozarjali tudi ponudniki gradbenih materialov.

 

Da bi v naslednjih tednih zbrali čim več lončkov barve JUPOL Classic, vas tako v JUB-u pozivajo, da podprete njihova prizadevanja in s sodelovanjem v humanitarni akciji omogočite otrokom in mladostnikom, da bodo v družbi svojih vrstnikov lahko kmalu brezskrbno preživljali poletne počitnice v osveženih prostorih otroškega letovišča v Pacugu. Za vse ostalo, kar je povezano z zabavo, sproščenostjo, športno razigranostjo ter prijetnim preživljanjem prostega časa, pa bodo kot vedno poskrbeli izkušeni mentorji in vzgojitelji iz vrst Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Za reševanje JUPOL izziva obiščite: https://jupol-izziv.jub.si/.

Naslov za pošiljanje dokazil o nakupu 15-litrskega vedra JUPOL Classic /od 27. 3. do 30. 4. 2023/: po pošti na naslov:  JUB d. o. o., Dol pri Ljubljani, 1262 Dol pri Ljubljani, ali po e-pošti na naslov: info@jub.eu  – s pripisom: Nagradna igra JUPOL Classic.

 MAGA

 

Oglasno sporočilo