Karate klub Atom Domžale, poleti 2023

0
628

Poleti, je za borilne športe največji prehodni čas, a vseeno karateisti in karateistke, radi izkoristijo ta mirni čas in vadijo, se naučijo kaj novega.
K odličnemu, sproščenemu počutju prispeva tudi toplo poletno vreme, ki vpliva na počutje vseh, ki združujejo počitniški čas z vadbo karateja.
Sredi poletnega meseca julija, se je tradicionalna skupina, ki vsako leto vadi tudi poleti, udeležila 36. SKIF SLO. zveznega poletnega karate-do seminarja v Izoli. Morje, plavanje, druženje, treningi, kaj je lepšega.
V Doju Kokalj, skupina A/B, pridno vadi in se pripravlja na jesensko zimski del sezone. Začetek avgusta so vadeči večerno vadbo zaključili s sadjem in naslednji dan se je pričel s hudimi poplavami. Dojo, ki je ob reki,  je bil s pomočjo pridnih, zelo hitro očiščen in pripravljen za nadalnjo vadbo. Hudourniki so se resnično razbohotili in ljudem prizadeli veliko hudega in strašno veliko materialno škodo, po celi Sloveniji. Narava je lepa in srčno je verjeti, da ostanemo prijatelji.
Sensei Lovro, glavni inštruktor Atoma, v drugi polovici meseca avgusta, skupaj z reprezentanco SKIF Zveze Slovenije, odhaja na SKIF svetovno prvenstvo, kjer se bo udeležil yudansha-kai seminarja (svetovna organizacija mojstrov) in kot mednarodni sodnik, pripomogel k čim boljšemu poteku prvenstva. Svetovno prvenstvo je tokrat zelo blizu Slovenije, Györ, Madžarska.

Od 28. – 31. 8. je na Gorjuši organiziran trening s fizičnimi pripravami.

  1. 9. se prične vadba po novem letnem urniku. Nadaljevalna in začetna vadba.

Septembra, 21.-24. bo karate seminar v Italiji.

  1. oktobra, 2023, 15. Internacionalni pokal “Domžale Cup 2023”.

Bodite odlično.

Zenmedia


 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here