Pričenjamo z jesenskimi vadbami »DIHAMO Z NARAVO!« Na lokaciji v Parku Martina Krpana

0
445

Po poletnem premoru se Društvo šola zdravja vrača z vadbo “Dihamo z naravo”, vodeno brezplačno aktivnostjo v naravi, s katero se sprostimo ter krepimo telesno in duševno zdravje.
Pri projektu se dobro zavedamo, da sodobni ljudje vse težje dosežemo notranjo umirjenost. Posledica vedno hitrejšega življenjskega tempa je nemirnejši um, saj je naš živčni sistem podvržen nenehnim dražljajem. Zato smo v enourno vadbo vključili tehnike umirjenega giba za razgibanost hrbtenice, dihalne vaje za zavestno poglabljanje diha, meditacijo in tehniko t.i. tapkanja, ki še posebej blagodejno vpliva na živčni sistem. Skupek različnih tehnik sproščanja smo sestavili s ciljem, da vadeči lažje dosežejo občutek umirjenosti, se zavedajo sebe in svojih čustev, ter da bi jim osvojene tehnike prišle prav na vseh življenjskih področjih.
Aktivnosti projekta »Dihamo z naravo« v letošnjem letu potekajo na 24 lokacijah po Sloveniji. Vadbe potekajo od marca do oktobra in so primerne za vse generacije. Po poletnem premoru nadaljujemo z vadbami enkrat tedensko v septembru in oktobru tudi v Domžalah, z ustrezno usposobljenimi vaditelji.
Vabimo vas, da se udeležite BREZPLAČNE tedenske vadbe Dihamo z naravo, ki bo jeseni v Domžalah potekala na drugi lokaciji, in sicer v Parku Martina Krpana, vsak ponedeljek ob 17.30 uri. Za vadbo si oblecite udobna in v hladnejšem vremenu tudi topla oblačila.
Za prijavo na vadbo pišite na: dihznaravo+domzale@gmail.com. Prijava ni obvezna, je pa priporočljiva, saj vas lahko vaditeljica v primeru slabega vremena obvesti o nadomestni lokaciji oz. o nadomestnem terminu izvedbe vadbe.

Več informacij se nahaja tudi na spletni strani: https://solazdravja.com/category/dihamo-z-naravo/

Veselimo se srečanja z vami v objemu narave!

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here