15. mednarodni karate-do turnir za pokal Domžal, ”Domžale Cup 2023”

0
602

Karate-do klub Atom Domžale, je v soboto 14. 10. 2023, v veliki telovadnici Srednje šole Domžale,  organiziral že 15. Tradicionalni mednarodni karate-do turnir za pokal Domžal 2023, Domžale Cup 2023. Turnir šteje za skupni pokal SKIF Zveze Slovenije za leto 2023. Na turnirju so se z največ zbranimi točkami proslavili tekmovalci in tekmovalke, Romunije, Italije, Tromeje Kuzme, Domžal, Češke in različnih mest osrednje Slovenije, primorske, notranjske, štajerske, dolenjske, gorenjske.

Obiskovalce tradicionalnega karate turnirja, je v imenu karate-do kluba Atom Domžale, z nagovorom in pozdravom nagovorila gospa mag. Breda Hrovatin, mojstrica karateja 2.Dan. Omenila je, da sedaj že kultni klub Domžal, z veseljem pripravlja in gosti športnike in športnice te plemenite veščine in dala priznanje domžalskemu Senseiu Lovrencu Kokalju 6.Dan Renshi, ki s svojim delom doma in po svetu, nenehno privablja vso to množico privržencev karateja, kot celote. Turnir je v imenu mesta Domžale odprla gospa Elvira Rošić Ključanin, predsednica Športne zveze Domžale.

Tudi to leto je bila konkurenca množična in izredno kvalitetna.

Hotel Krona Domžale in mnogi drugi, so bili tudi to leto, dom mnogih karateistov in karateistk in zadovoljni so bili. Oktober še naprej ostaja praznični mesec karateja v Domžalah. Bučen aplavz so si z nastopi prislužili tekmovalci v kategoriji Para karate, OPP. Odlično!

Zenmedia

Oss!


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here