Prometna nesreča s pobegom – obvestilo in poziv javnosti

0
227

Včeraj, okoli 17. ure smo bili obveščeni, da je v krožišču na obvoznici pri Mengšu prišlo do prometne nesreče, kjer se je voznica osebnega vozila izogibala drugemu vozilu in trčila v prometno signalizacijo. Pri tem so se voznica in trije potniki v vozilu lažje poškodovali.

Po do sedaj zbranih obvestilih je nesrečo povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke BMW, serije 3, karavan izvedbe, črne barve, ljubljanskega registrskega območja. Voznik je v krožišče pripeljal po nasprotni stani, voznica pa je da bi se izognila trčenju zapeljala s ceste. Neznani voznik je, ne da bi nudil podatke ali pomoč poškodovanim, odpeljal v smeri Trzina. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče.

Zaradi razjasnitve okoliščin naprošamo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije, da to sporočijo na Policijsko postajo Domžale na številko (01) 724 65 80 ali pokličejo interventno številko 113 ali anonimno na 080 – 1200. Prav tako pozivamo voznika vozila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na eno izmed podanih številk ali se zglasi na Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96, Domžale.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo