Nova zmaga in zadovoljstvo trenerja Kosiča

0
193

Domžalski nogometaši so zabeležili drugo zaporedno zmago v Prvi ligi Telemach. Na svoji 900. tekmi v Prvi slovenski ligi, so se pomerili z ekipo Rogaške in slavili z rezultatom 1:2 ter domov odšli z vsemi tremi točkami. Za rumeno družino sta v polno merila Danijel Šturm v 55. minuti in Jošt Pišek v 63. minuti tekme.

V Rogaški Slatini so bile kljub sončnemu vremenu razmere za igro zelo neugodne. Veter je namreč poskrbel za težke pogoje na igrišču. Dušan Kosič je bil s predstavo svojih varovancev zelo zadovoljen: “Z naše strani zelo dobra in kvalitetna tekma v zelo težkih pogojih. Fantje so si to zmago povsem zaslužili in zelo smo veseli, da smo danes osvojili vse tri točke,” po tekmi pravi strateg rumene družine.

Domžalčane v naslednjem krogu čaka občinski derbi proti ekipi Radomelj: “Imamo dobro vzdušje v slačilnici in stvari se naposled postavljajo na pravo mesto tudi na igrišču. Fantje in vsi v klubu si želimo nizati dobre rezultate še naprej in verjamem, da nam bo s trdim delom in podobnimi predstavami na igrišču to tudi uspelo. Ekipa je mlada, imamo veliko fantov, ki si šele nabirajo prvoligaške izkušnje in tako zahtevne zmage v tem pogledu zelo veliko pomenijo. Prav vsi so odigrali z odliko,” je zaključil Kosič.

Tudi mladi reprezentant Nick Perc po tekmi ni skrival zadovoljstva: “Igralna površina je bila zelo težka za obe ekipi, tudi veter je pokazal svojo moč. Žoga je bila hitrejša kot bi bila brez njegove pomoči, ampak razmere so bile za obe ekipi enake. Vesel sem, da smo zmagali, še toliko bolj pa sem zadovoljen, da po težki poškodbi lahko ekipi pomagam tudi sam. Te tri točke nam dajejo dodatno motivacijo, da še naprej trdo treniramo in igramo dobro. Prepričan sem, da se bo trdo delo odražalo na rezultatih tudi v prihodnje,” pravi hitronogi krilni napadalec, ki je proti Rogaški poskrbel za zaključno podajo za prvi zadetek svoje ekipe.

Naslednji krog Prve lige Telemach sledi že v soboto, 2. decembra ob 15:00, ko v Domžalah gostujejo sosedje iz Radomelj.

NK Domžale

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here