Začetek zimskih priprav v Domžalah

0
243

Domžalski nogometaši so začeli s pripravami na spomladanski del sezone. Trener Dušan Kosič je na včerajšnji klubski večerji pozdravil 31 nogometašev, danes pa se jih je na igrišče podalo 29, saj sta trening zaradi okrevanja po poškodbi izpustila Zeni Husmani in Elmedin Fazlić. Mario Krstovski, Filip Stuparević in Sacha Marasovic se bodo pripravam priključili v ponedeljek. Rumena družina bo v Domžalah trenirala vse do 19. januarja, ko bo sledila selitev v Novigrad.

Za trenerja Dušana Kosiča bodo to prvo pripravljalno obdobje z domžalskim klubom, saj je v klub prišel po začetku letošnje sezone: “Veselim se dela v tem pripravljalnem obdobju. S fanti smo se že pred odhodom na zaslužen počitek dogovorili, da poskrbijo zase, za svojo fizično pripravljenost in da se vrnejo v dobrem stanju. To je še posebej veljalo za tiste, ki so se ob koncu prvega dela sezone vračali po poškodbi in tiste, ki so bili zaradi velikih obremenitev že nekoliko načeti. Glede na videno so naš dogovor spoštovali,” je po prvem treningu dejal Kosič.

V prvem delu sezone so imeli Domžalčani kar precej težav s poškodbami, a se je proti koncu jeseni večina fantov že vrnila v poln pogon: ”Na treningih so prisotni vsi nogometaši z izjemo Elmedina Fazlica in Zenija Husmanija, ki je prestal lažjo operacijo kolena in bo odsoten še nekaj dni. Vsi ostali fantje so pripravljeni na delo in to nas vsekakor zelo veseli.” Trenutno je v ekipi veliko število nogometašev in v prihodnjih dneh lahko pričakujemo določene spremembe v moštvu: “Na področju odhodov in prihodov igralcev bo še kar nekaj dela. Obstajajo ponudbe za naše fante, ki so se tukaj dobro izkazali, vsekakor pa bi radi najprej uredili status nekaterih fantov v ekipi in šele nato razmišljali v okrepitvah,” je zaključil trener rumene družine.

Domžalčani bodo v domačem okolju trenirali do 19. januarja. V tem času bodo odigrali tudi eno prijateljsko tekmo, saj se bodo 13. januarja v Celovcu pomerili s tamkajšnjim avstrijskim prvoligašem SK Austria Klagenfurt.

Nk Domžale

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here