Kronika Policijske postaje Kamnik (od 15.1. do 22.1.2024)

0
847

15.1.2024
VLOM V PRODAJALNICO SADJA
Policisti so bili obveščeni o vlomu v prodajalnico sadja na območju Kamnika. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do objekta in s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi stranska vrata prodajalne sadja, iz katere je odtujil denar in pa parfum višjega cenovnega razreda. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

TATVINA AKUMULATORJEV
Policisti so bili obveščeni o tatvini akumulatorjev. Neznani storilec je na parkirišču na Bakovniku iz tovornega vozila znamke Dafft, odtujil dva akumulatorja znamke Varta 250 amperov in tako podjetje oškodoval za okoli 500 eur. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

MEDVRSTNIŠKO NASILJE
Policisti smo bili obveščeni o med vrstniškem nasilju na eni izmed osnovnih šol v Kamniku. Na kraju ugotovljeno, da je učenec v daljšem časovnem obdobju večkrat grozil zoper življenje in telo dvema učencema na šoli. Na kraju opravljeni razgovori z učenci v prisotnosti ravnatelja in pa sprejeti zapisniki za kaznivo dejanje Grožnje. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na sodišče.

16.1.2024
TATVINA INJEKTORJEV
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine iz vozila in sicer je neznani storilec, pristopil do vozila in iz sprednjega dela odtujil injektorje za pranje žarometov. S tem dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1000 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na sodišče.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na parkirišču trgovine Eurospin obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika, ki je trčil v vozilo, ter s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo voznik izsleden, bo poplačan s plačilnim nalogom po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Usnjarski cesti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika vzvratno, ki je spregledal vozilo za njim. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

17.1.2024
VLOM V TOVORNO VOZILO
Policisti so bili obveščeni o vlomu v vozilo na Zikovi ulici v Kamniku. Neznani storilec je z neznanim orodjem na vzvod odprl zadnja leva vrata, in nato iz zadnjega dela kabine in odtujil več kosov orodja in s tem dejanjem lastnika oškodoval za okoli 550 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na sodišče.

PROMETNA NESREČA
V Mostah na Petrolu se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KAMNIKU
Neznanec je neovirano pristopil do okna stanovanjske hiše na Bevkovi ulici v Kamniku, kjer je z neznanim orodjem na vzvod skozi okno kurilnice prišel v notranjost hiše iz katere je odtujil denar in nakit. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

18.1.2024
PODAJA NAMER ZA ZAČASNO ZAŠČITO
Na policijski postaji se je zglasili drž. Ukrajine in zaradi vojnih razmer v matični državi podal namero za začasno zaščito. Izpolnjeni so bili vsi formularji, kateri so bili predani v odločitev pristojnim službam.

PROMETNA NESREČA
Na Cankarjevi cesti je prišlo do prometne nesreče, zaradi vožnje voznice po nasprotnem voznem pasu, v času ko je iz nasprotne smeri pravilno po svojem voznem pasu pripeljala druga udeleženka prometne nesreče. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Na Cankarjevi cesti je prišlo do prometne nesreče, zaradi neprilagojene hitrosti voznice, ki je trčila v zadnji del priklopnika tovornega vozila, ki ga je vozil drugi udeleženec. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

19.1.2024
NAMERNO POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so bili obveščeni o poškodovanju tuje stvari na Ljubljanski cesti v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil zadnje vetrobransko steklo na osebnem vozilu in tako oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA
V Volčjem Potoku se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

20.1.2024
GLASNA GLASBA
Policisti so na Jakopičevi ulici obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi poslušanja glasne glasbe in posledično kričanja in s tem motenje nočnega miru in počitka. Kršiteljici je bil zaradi kršitve izdan plačilni nalog.

22.1.2024
PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Kamnik – Ločica je prišlo do prometne nesreče, zaradi voznika, ki je vozil vozilo z neprilagojeno hitrostjo glede na razmere vozišča in tako zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v vozilo, ki je pripeljalo iz nasprotne smeri. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here