Dežela nakupov Qlandia Kamnik tudi uradno odprt

0
8009

Vir: Kamnik.si, 19.maj 2011
Kamničanke in Kamničane, ki so se zbrali pred vrati novega nakupovalnega centra Qlandia sta najprej pozdravila Mestna godba Kamnik in mažoretna skupina Veronika. Po uvodnih besedah povezovalke Bernarde Žarn, je spregovoril generalni direktor Hypo Leasing d.o.o., Danijel Novak in obiskovalce ponosno povabil v deželo nakupov Qlandia, ki nosi svoj značilen znak, ki pooseblja črko Q, kot simbol kakovosti, v obliki odprtega središča, kjer so vsi dobrodošli.
Nekaj besed je zbranim namenil tudi prokurist največjega najemnika, Spar d.o.o., Igor Domjan. Zbrane je povabil v hipermarket Spar, kjer bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov, prijazni postrežbi ter prijetnem vzdušju.

Veliko množico Kamničanov je nagovoril tudi župan Marjan Šarec, ki je investitorjem zaželel dobro in uspešno delo ter skupaj z generalnim direktorjem Hypo Leasing d.o.o., Danijelom Novakom Centru za socialno delo Kamnik in društvu Sožitje izročil vrednostna bona. Hypo Leasing d.o.o. je namreč namenil 5.000 evrov vredno donacijo lokalnim socialno ogroženim družinam, Hipermarket Spar, pa je doniral 4.000 evrov društvu Sožitje, za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju. Tako so odprtju nakupovalnega središča dodali tudi socialno noto, vredno vseh pohval.

Po uradnem razrezu traku je sledil ogled nakupovalnega središča Qlandia in pogostitev. Za mnoge Kamničane pa je današnji dan, dan ugodnih nakupov, saj center vse do nedelje ponuja raznovrstne ugodnosti in veliko prijetnega ter zabavnega druženja tako za mlade, kot za tiste mlade po duši.

Oglasno sporočilo