Svilanit praznuje 75 let – z Vami in za Vas

0
6645
Vir: Občina Kamnik; 25.maj 2013

Na današnji svetovni dan brisače je kamniško podjetje Svilanit upihnilo 75 svečko. Delavcem in vodstvu podjetja je čestital tudi župan Marjan Šarec.

Ali se kdaj vprašate, kako nastanejo brisače, kopalni plašči, prti, kravate in podobno? V podjetju Svilanit letos praznujejo 75-letnico, zato so danes, na svetovni dan brisače, na stežaj odprli vrata in nas povabili v svoj svet. Potekale so številne aktivnosti, med drugim ogledi proizvodnje in prodajne akcije, ki se jih je udeležilo približno 800 obiskovalcev.

Generalna direktorica Svilanita Mojca Šubic, župan Marjan Šarec in direktor finančno računovodske službe Svilanita Sašo Pušnik

Kot nam je povedala generalna direktorica Svilanita Mojca Šubic bi z brisačami, ki so jih v podjetju v Kamniku izdelali v tri četrt stoletja morda lahko ovili svet ali pa ga obrisali, da bi bil tak, kot si ga želimo vsi.

Praznovanju se je pridružil tudi župan Marjan Šarec, čestital prizadevnim delavcem in vodstvu podjetja ter jim zaželel, da bi slovenska blagovna znamka Svilanit, ki predstavlja skupino visokokakovostnih izdelkov iz programa hišnega tekstila lastne proizvodnje uspešno rasla in se razvijala tudi v prihodnje.

Oglasno sporočilo