Kronika na območju policijske postaje Kamnik (23.11.- 29.11.2015)

0
4189
Vir: Policijska postaja Kamnik; 1.december 2015

23. november 2015
Na Policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino denarnice. Policisti so z njim opravili razgovor in ugotovili, da je bila oškodovancu odtujena moška denarnica, v kateri je imel nekaj denarja in plačilne kartice. Sledi kazenska ovadba.

24. november 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani v Potok pri Komendi, kjer je preko noči prišlo do tatvine goriva iz delovnega stroja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil na gradbišču vlomil skozi pokrov posode za gorivo delovnega stroja in iz njega odtujil približno 70 litrov goriva ter tako oškodovanca oškodoval za približno 100 evrov. Sledi kazenska ovadba.

25. november 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila poslana v Šmarco na parkirišče pred trgovino, kjer je neznani voznik pri manevriranju na parkirišču trčil v parkirano vozilo oškodovanca. Dogodek je opazila tudi priča, ki je policistom sporočila registrsko tablico pobeglega voznika. Policisti Policijske postaje Kamnik bodo z pobeglim voznikom opravili razgovor in zoper njega ustrezno ukrepali.

26. november 2015
Ena od kamniških bank je policijsko postajo obvestila, da so pri pologu denarja odkrili ponarejen bankovec za 20 evrov. Bankovec so policisti zasegli, po analizi pa sledi kazenska ovadba.

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani na intervencijo v stanovanje, kjer se je zaradi navzkrižnega komentiranja filma sprl in stepel par. Policisti bodo v zvezi pretepa zbrali obvestila in zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

27. november 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila poslana na Perovo, kjer je prišlo do manjše prometne nesreče med dvema voziloma. Na kraju sta se udeleženca že sama dogovorila in obravnave policistov nista potrebovala.

28. november 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik bili poslani v stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer naj bi prišlo do vloma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo, v katero pa nato ni vstopil, saj ga je prepodil alarm. Kljub temu pa je z vlomov oškodovancu povzročil za 200 evrov škode. Sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

29. november 2015
Policisti so bili poslani v trgovino v Kamniku, od koder je poklical varnostnik, da je prišlo do goljufije pri tehtanju živil. Na kraju so policisti zbrali obvestila in v kolikor se bo trgovina odločila za pregon, sledi kazenska ovadba.

Oglasno sporočilo