Božično novoletna revija

0
2403

Zadnje dni pred iztekom leta 2015 so v domačem kotalkarskem klubu PIRUETA vestne trenerke organizirale božično novoletno revijo na kateri so sodelovali vsi tekmovalci in med njimi tudi najmlajši začetniki, ki so komaj okusili ta umetniški šport.

V šotoru v Športnem parku Domžale so bili na reviji prisotni njihovi starši, sorodniki in ostali ljubitelji umetnostnega kotalkanja.

Ob predstavitvi so bili izpostavljeni vsi večji dogodki v letu 2015, med njimi tudi številna tekmovanja na katerih so tekmovalci dosegli odlične rezultate in ne moremo mimo osvojene srebrne medalje iz Evropskega prvenstva ter vrsto naslovov državnih prvakov.

Tudi v letošnjem letu se tekmovalci že intenzivno pripravljajo na nova tekmovanja in eno prvih bo že v začetku meseca marca, ki bo štelo za točkovanje v Pokalu Slovenije.

Na koncu so nastopajoči prejeli priložnostna darila in se odpravili na zaslužen nekajdnevni odmor. Po praznovanju pa zopet veselo na trening in na tekmovanja v upanju dobrih tekmovalnih nastopov v letu 2016.

Avtor članka : Anton Grilj
Fotografija : Ludvik Kumin

Oglasno sporočilo