Zasluženi višji pasovi in povabilo k vpisu

0
11138

V preteklem semestru so si naši mladi karateisti in karateistke nabirali znanje in osvajali gibe karate tehnik, 16. januarja 2016 pa je nastopil čas, da ga dokažejo pred izpitno komisijo. Tako so se z malce treme, a z mnogo spodbudnimi spremljevalci že zjutraj zbrali v telovadnici OŠ Venclja Perka.
Po uvodnem pozdravu so najprej prišli na vrsto naši najmlajši, a zato nič manj pogumni. Vsem zbranim so energično prikazali osnove karateja, zato ni bilo nič čudnega, da so poželi navdušen aplavz. Z nastopom so prebili led za otroke z belimi pasovi, ki so se prvi postavili pred mojstre karateja in zbrano izvajali stave, udarce, kombinacije in druge tehnike, ki so se jih naučili. Pred komisijo so stopali vedno višji pasovi z vedno bolj zahtevnimi tehnikami, prav vsi pa so se dodobra potrudili.
Prvi bel pas, 8. kyu, so pridobili: Evelin Somrak, Viktorija Vugrinec in Urban Dovžan.
Nosilci drugega belega pasu, 7. kyu, so od zdaj naprej: Jaka Drobne, Dion Elshani, Ajla Golob, Tarik Hamzić, Benjamin Hatić, Lana Horvat, Klemen Jasenc Durič, Karin Majcen, Matija Nemanič, Gašper Podgoršek, Pika Prosenik, Don Remškar, Anton Rusak, Kristjan Semen, Hana Spreitzer, Živa Zidar, Max Žavbi, Timotej Bogovič, Matevž Glivar, Tadej Kadunc, Luka Kogovšek, Antonio Marinović, Manca Martina Nemanič, Timon Poljanšek, Grega Vidmar, Filip Zakrajšek, Jakob Zakrajšek, Klara Kogej, Franc Turnšek, Maks Cimperman, Žak Deželak, Elmin Džafić, Brina Eržen, Zala Grojzdek, Mojca Požek, Manca Pugelj, Jure Uštar, Lara Jamšek Puš, Ana Pivec, Timotej Anton Radanović, Zoya Sicherl Škrjanc, Nejc Šterban, Jakob Kern, Zala Križanc, Jure Ocepek, Neža Sedlar, Andraž Vodlan in Allegra Vučurević.
Izpit za tretji bel pas, 6. kyu, so uspešno opravili: Ana Hudnik, Lan Brozovič, Nina Pestner in Zara Podgoršek.
Znanje za rumen pas, 5. kyu, so prikazali: Mark Barlič, Maksimilijan Bojko, Karmen Cajhen, Klara Filo, Gregor Jankovič, Zara Kolenc, Matic Kržan, Nai Lippai Krese, Mija Marinšek, Jakob Narobe, Sara-Michelle Pecik, Gaj Ravnikar, Amadej Tibaut, Nina Urbanija, Luka Žabkar, Nejc Živic, Jan Janez Grabnar, Matej Zorc, Samo Gorjup in Maša Kopitar.
Oranžen pas, 4. kyu, so si prislužili: Erazem Jančar, Ana Ločnikar Jarc, Ana Anandini Mandelj, Julija Štempelj, Val Matic Zakrajšek, Anže Žalec, Urša Katrašnik, Gorazd Križnar, Luka Luštrek, Jure Prelovšek, Hana Košenina, Aljaž Kuhar, Urh Brodar, Enej Kaše in Aljaž Pudjak.
Zelen pas, 3. kyu, pa si bodo odslej lahko zavezali: Nina Cuderman, Laura Savič in Maj Vidmar.
Čestitke gredo vsem otrokom, ki so položili pas ali vmesni pas, prav tako pa tudi vsem tistim, ki tokrat še niso uspeli izpolniti prav vseh izpitnih zahtev. Enim in drugim želimo, da vam tudi na nadaljnji karatejski poti ne primanjkuje truda in poguma!
Ob začetku novega semestra v svoje vrste vabimo tudi vse, ki vas zanima veščina karateja. Mlajše otroke (5 – 7 let) vabimo, da preko igre vstopijo v svet karateja, osnovnošolce, da se naučijo številnih karate tehnik, prav tako pa dijake, študente in odrasle, da okrepijo telo ter duha. Oglasite se na naših številnih lokacijah in se preizkusite! Za več informacij pokukajte na https://www.sankukai.org/ ali pa nas kontaktirajte preko e-naslova info@sankukai.org ali telefona 031/231-440.

Saša Voler

Nastop

Oglasno sporočilo