Največja donacija v slovenskem nogometu!

0
2494

V sklopu akcije Spravimo otroke z ulice! je največji evropski tekstilni trgovec, nemški KiK Textilien Slovenskim klubom prvič podaril nogometne drese za vse starosti.

Dresi so iz clima cool materiala in vsebujejo zgornji in spodnji del, nogavice in športno torbo za drese po skupini igralcev.

Veseli smo, da smo tudi v ŽNK Radomlje del te akcije in se ob tej priložnosti zahvaljujemo KiK-u za donacijo, da bodo lahko tudi naše igralke trenirale v KiK-ovih dresih! V imenu našega kluba je drese na sedežu KiK-a prevzel vodja mladinskega pogona in trener ŽNK Radomlje, Peter Kristan.

tl_files/news_images/news_images_klub/2016_03_01-KiK_donacija-Kristan_ZNK_Radomlje.jpgPeter Kristan ob prevzemu donacije

Več o donatorju si lahko preberete na povezavi www.kik-textilien.com.

KiK Textilien, nemška tekstilna veriga in številka 1 v Evropi, je ena od najhitreje rastočih podjetij na tem področju.

Prva prodajalna je bila odprta leta 1994. v Düsseldorfu v Nemčiji, danes pa KiK posluje v več kot 3260 poslovalnicah v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, v Sloveniji, na Hrvaškem, na Poljskem in Slovaškem in zaposluje skoraj 22.000 delavcev. To mega podjetje s sedežem v nemškem Bönenu, ustvarja letni promet v znesku več kot 1,75 milijarde €.

V nemščini je KiK kratica za “Kunde ist König, kar v prevodu pomeni” kupec je kralj ” in prav to je tudi glavni moto te tekstilne verige. Pridite in preverite!

tl_files/news_images/news_images_klub/2016_03_01-KiK logo.jpg

Foto: Rok Zore, KiK

Oglasno sporočilo