NK Roltek Dob pokalni prvak!

0
3199

POKAL MNZ LJUBLJANA V “MODRIH ROKAH”!                            

Člani A ekipe “Modrih” iz  Doba so v FINALU POKALA Medobčinske nogometne zveze Ljubljana( Mnz Ljubljana) 1:3 ugnali Radomljane in  postali POKALNI PRVAKI LIGE MNZ LJUBLJANA 2015/2016

“VasClassico”, derbi vseh derbijev, je bil tokrat (spet) obarvan “Modro”.

Spektak’L, ki mu ni para, je zopet postregel z vedno zanimivim in napetim dvobojem med večnimi rivali, Radomljani in Dobljani, v katerem so nogometaši

Nk Roltek Dob zopet prikazali in dokazali svoj  šampionski obraz.

Radomljani so sicer že v 2. Minuti prek Stojilkoviča povedli, vendar je bilo to praktično vse, kar so uspeli prikazati na igrišču.

Dobljani so namreč rezultatsko prednost  zelo hitro izničili z super zadetkom Uroša Klopčiča v 24. Minuti , ter do konca 1. polčasa preko Jerneja Leskovarja v 36. minuti obrnili rezultat v svoj prid še z enim lepim zadetkom.

Piko na i je za končno zmago in NASLOV POKALNIH PRVAKOV MNZ LJUBLJANA 2015/2016 v izdihljajih tekme postavil za 1:3 Gregor Čretnik.

Sodniška trojka, na čelu z glavnim sodnikom Radom Obrenovičem je bila pri kaznovanju kar precej odločna, nogometaši obeh ekip so prejeli kar 7 rumenih kartonov, ni manjkala niti (malce sporna) izključitev, zaradi drugega rumenega in posledično rdečega kartona je bil v 57. minuti izključen nogometaš Dobljanov Marko Lunder.

Dobljani so s to zmago v medsebojnih dvobojih še dodatno izboljšali statistiko v medsebojnih dvobojih z Radomljani, na »računu« imajo tako 9 zmag, 2 remija in le 2 poraza.

Na poti do POKALA MNZ Ljubljana je ekipa Nk Roltek Dob v 1. krogu na gostovanju v Ljubljani z 2:3 ugnala ekipo Svobode.

V 2. krogu so bili Dobljani boljši od Kočevja z 4 : 1.

Sledila je tekma 3. kroga proti ekipi ljubljanske Ilirije, le-to so z 4:3 dobili Dobljani na igrišču z umetno travo v Domžalah.

Zmaga sicer prinaša še eno prestižno “nagrado”. V prihodnji sezoni sledi za “Modre” iz Doba nastopanje v najvišjem rangu pokalnega tekmovanja v državi”, to pa je nastop v POKALU SLOVENIJE!

 

NK Radomlje: NK Roltek Dob 1:3 (1:2)FT

Stoiljković Dušan (2′); Klopčič Uroš (24′),Leskovar Jernej (36′) ,Čretnik Gregor (92′)

Čestitke »Modrim« iz Doba ter njihovem strokovnem štabu za osvojeni pokalni naslov in novo lovoriko v vitrini  ter uvrstitev v POKAL SLOVENIJE.

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

38 42 44

Oglasno sporočilo