Prenovljeni Tuš supermarket Mengeš danes zasijal v novi podobi

0
7414

Mengeš, 31. maj 2016 – Tuš supermarket Mengeš je po obsežni prenovi danes ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno supermarket odlikuje nova linija svežih oddelkov, ki obsega oddelek kruha z dopeko, mesnice in delikatese, prenovljen pa je tudi oddelek sadja in zelenjave. Še posebej je opazna je nova razporeditev vseh oddelkov, urejenih po željah kupcev. Prav tako prenova prinaša optimizacijo nakupne poti ter novo ponudbo, s katero se v Tušu vsak dan trudijo ustreči željam in potrebam številnih okoliških kupcev.  

popolnoma prenovljen oddelek kruha

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje razširjena ponudba v vseh oddelkih ter nova linija svežih oddelkov. Ob sprehodu med policami bo zadišalo po sveže pečenem kruhu in pecivu, ki je sedaj popolnoma nov in dopolnjen z dopeko. Prav tako se ne bo se moč upreti odlično založenemu in prenovljenemu oddelku sadja in zelenjave, velik poudarek pa je namenjen ponudbi iz privlačno novo oblikovane delikatese in mesnice: »V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki smo jih upoštevali pri prenovi supermarketa. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili več slovenskih izdelkov ter poskrbeli za pregleden in priročen izgled prenovljene trgovine,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

oddelek mesnice

Prenova kupcem prinaša premišljeno urejen prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in tako ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla v zamenjavo celotne hladilno-zamrzovalne tehnike, razsvetljave in novo razporeditev, ki prinaša povsem novo nakupovalno pot.

Oddelek sadja in zelenjave

Tuš zaradi kakovostne in ugodne ponudbe ter prijaznih zaposlenih postaja slovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Supermarket pa po novem odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba s široko paleto slovenskih lokalno pridelanih izdelkov, ki jim Tuš v vseh preurejenih formatih svojih trgovin po Sloveniji namenja velik poudarek. S ponudbo slovenskih lokalnih izdelkov ter nove ekskluzivne blagovne znamke Slovenske dobrote Tuš kot največji slovenski trgovec v svoji ponudbi v ospredje postavlja podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem. Sicer na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

PR

Oglasno sporočilo