Občinsko gasilsko tekmovanje za mladino, starejše gasilke in gasilce ter članice in člane

0
4331
Občinsko gasilsko tekmovanje za mladino, starejše gasilke in gasilce ter članice in članeGasilska zveza Kamnik je ta konec tedna organizirala Občinsko gasilsko tekmovanje za gasilsko zvezo Kamnik in gasilsko zvezo Komenda. Tekmovanje je potekalo dva dni. Včeraj, 4. junija 2016, so na stadionu v Mekinjah svoje znanje preizkusile pionirke, pionirji, mladinke, mladinci, starejše gasilke in starejši gasilci, danes, 5. junija 2016, pa je potekalo gasilsko tekmovanje za člane in članice. Na današnjem tekmovanju se nam je opoldan, ob sklepnem delu, pridružil tudi župan Marjan Šarec.

 

V soboto se je tekmovanja skupno udeležilo 59 ekip, in sicer 21 enot pionirjev, 8 enot pionirk, 14 enot mladincev, 6 enot mladink, 9 enot starejših gasilcev in 1 enota starejših gasilk. Najboljše ekipe so za prva tri mesta prejele tudi pokale. Rezultate se lahko ogledate tukaj.

V nedeljo pa se je tekmovanja udeležilo 77 enot iz Gasilske Zveze Kamnik in Komenda. Nastopilo je skupno 36 enot članov A, 12 enot članic A, 18 enot članov B in 11 enot članic B. Rezultate si lahko ogledate tukaj.

Najboljšim ekipam sta župan Marjan Šarec in poveljnica Gasilske zveze Kamnik podelila pokale.

Besedilo: Gasilska zveza Kamnik
Fotografije: Gasilska zveza Kamnik in Jasna Paladin

Oglasno sporočilo