Poškodovan telekomunikacijski drog

0
3407

13.7.2016 ob 15.50 smo bili obveščeni, da je na cesti Duplica – Mengeš pri železniški postaji nevarno nagnjen drog. Na kraj smo izvozili z enim vozilom ter 5 gasilci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je drog poškodovan pri vznožju in da nevarno visi na cesto, pri čemer bi višja vozila lahko zadela vanj. Mesto dogodka smo varovali do prihoda policije. Obveščene so bile pristojne službe za popravilo droga. Intervencija je trajala 20 minut, sodelovalo je 20 gasilcev.

ZEMELJSKI PLAZ
13.7. ob 16.15 smo bili preko Regijskega centra za obveščanje Ljubljana obveščeni, da se je v naselju Žubejevo ob hiši sprožil zemeljski plaz. Na mesto dogodka smo izvozili s petimi gasilci in vozilom za logistiko. Aktivirani so bili tudi teritorialni gasilci PGD Sela, ki so sodelovali s 6 gasilci in dvema voziloma.

plaz

Na kraju smo skupaj z gasilci PGD Sela izvedli ogled terena ter pokrili plazišče. Na kraju je bila prisotna tudi policija, o dogodku pa je bil obveščen tudi poveljnik Civilne zaščite občine Kamnik. Intervencija je trajala eno uro, skupaj je sodelovalo 20 gasilcev.

Vir: PGD Kamnik

Oglasno sporočilo