Najboljša Gaja Mazvita Strauss, Domžale, Slovenija

0
276

Italijanska internacionalna karate organizacija, je od 26. – 28. 1. 2024, organizirala dva mednarodna karate turnirja. 2.memorialni Grosselle turnir črnih pasov v spomin italijanskemu mojstru karateja in SKI-I International Cup 2024. Skupaj 14 držav.

Slovenska Shotokan Karate-do Internacionalna Zveza, se je s sobotnim zgodnjim prihodom, udeležila z nastopi obeh turnirjev v dveh dneh, vključno z mednarodnim sodnikom, Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi. Skupaj enajst zastopnikov Slovenije, vodja ekipe, Sensei Darjan Rošker 7.Dan Renshi, tekmovalci, Renej Fujs, Jakob Šernek, Gal Časar, Len Tshenolo Strauss Tlhaolang, Maksimilijan Mrkoč, Jan in Maj Ščančar in tekmovalki, Gaja Mazvita Strauss Tlhaolang, Branka Strauss.

Ekipa je v Slovenijo prinesla dve zlati in bronasto medaljo. Bronasti je bil v kumiteju – proste borbe, Leon Strauss, kate – nastop v finalu, četrto mesto.

V katah, je v svoji kategoriji, prepričljivo z visokimi ocenami zmagala Gaja Mazvita Strauss, Domžale, ki je nekaj ur zatem, dominirala in zmagala v kumiteju – borbe, finale s češko tekmovalko.

Pri izboru najboljših dveh tekmovalcev, moški, ženska na Internacionalnem turnirju, je bila za žensko predstavnico zasluženo z dvema zmagama izbrana Gaja Mazvita Strauss, Slovenija.

Zenmedia


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here