Kronika Policijske postaje Kamnik (od 6.9. do 12.9.2021)

0
1058

6. 9. 2021
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občan iz Kamnika je na območju Radomelj na bankomatu pred trgovino TUŠ našel denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh in v kolikor se ne najde lastnik denarja, sledi hramba denarja.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRNEM PROSTORU TERM SNOVIK
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirnem prostoru Term Snovik in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom, zaradi nepravilnega premika trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRNEM PROSTORU NA FRANČIŠKANSKEM TRGU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirnem prostoru na Frančiškanskem trgu v Kamniku in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom, zaradi nepravilnega premika trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA
V naselju Nevljah se je zgodila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika z vozilom. Na kraju je bilo povzročitelju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v naselju Vrhpolje pri Kamniku. Neznani storilec je na vzvod odprl okno garaže in iz stanovanjske hiše odtujil gotovino Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na
pristojno tožilstvo.

INTERVENCIJA V MERCATOR CENTRU V KAMNIKU
Policisti so v Mercator centru v Kamniku obravnavali intervencijo, zaradi nesoglasja, glede nošenja maske. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

7. 9. 2021
INTERVENCIJA NA ZAVODU ZA ZAPOSLOVANJE
Policisti so na Zavodu za zaposlovanje V Kamniku obravnavali intervencijo, zaradi nesoglasja, glede nošenja maske. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

INTERVENCIJA NA DOBAJEVI ULICI V KAMNIKU
Policisti so na Dobajevi ulici v Kamniku obravnavali intervencijo, zaradi nesoglasja, tasta in snahe. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

INTERVENCIJA V MEKINJAH
Policisti so v Mekinjah obravnavali intervencijo, zaradi nesoglasja, med sestrama. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

KAZNIVO DEJANJE PREPOVEDANO PREHAJANJE MEJE ALI OZEMLJA DRŽAVE
Policisti so v naselju Črna pri Kamniku obravnavali kaznivo dejanje Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države saj so v kamionu našli tri državljane Afganistana. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

POŽIG ZABOJNIKA, KJER POTEKA COVID TESTIRANJE
Policisti so bili obveščeni o požaru zabojnika, kjer poteka Covid testiranje. Požar se je nato razširil še na kombinirano vozilo ter dva osebna avtomobila, ki sta bila parkirana v bližini zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik, Kamniška Bistrica in Duplica. Policisti
nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

8. 9. 2021
PROMETNA NESREČA NA GLAVNI CESTI MOSTE – BRNIK
Policisti so na GLAVNI CESTI Mote – Brnik izven naselja Lahovče obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na Jakopičevi ulici obravnavali intervencijo v zasebne stanovanju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

9. 9. 2021
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA V MOSTAH
Policisti so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila v naselju Moste. Neznani storilec je s fizično silo večkrat brcnil in udaril po osebnem avtomobilu in s kraja odšel neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo

TATVINA TORBICE Z VSEBINO
Neznani storilec je iz tovornega vozila, ki je bilo parkirano na parkirnem prostoru pred Mercator centrom v Kamniku, odtujil torbico z vsebino in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA LJUBLJANSKI ULICI
Policisti so na Ljubljanski ulici v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

10. 9. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA LJUBLJANSKI ULICI
Policisti so na Ljubljanski ulici v Kamniku, v bližini lokala Carpe diem obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POSKUS TATVINE LUČI IZ OSEBNEGA AVTMOBILA
Policisti so obravnavali poskus tatvine luči iz osebnega avtomobila. Neznani storilec iz parkiranega osebnega avtomobila poskušal odtujiti zadnjo desno luč, vendar je nato iz neznanega razloga od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA REGISTRSKE TABLICE
Neznani storilec je v naselju Srednja vas odtujil registrsko tablico iz motornega kolesa in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA TABLE V KAMNIŠKI BISTRICI
Neznani storilec je v Kamniški Bistrici odtujil obvestilno tablo in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM PRED TRGOVINO EUROSPIN
Policisti so na parkirišču pred trgovino Eurospin obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

11. 9. 2021
INTERVENCIJA V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla izven zakonska partnerja. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

12. 09. 2021
PROMETNA NESREČA TC PEROVO
Policisti so v TC Perovo obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega premika z vozilom. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

SAMOMOR
Policisti so v občini Kamnik obravnavali samomor z obešanjem. Tuja krivda je izključena. Sledi poročilo na ODT.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo