Občinsko mladinsko tekmovanje 2016

0
2875

V soboto, 4.6.2016, je v Kamniku na prenovljenem Mekinjskem stadionu potekalo občinsko mladinsko tekmovanje gasilske mladine iz Gasilske zveze Komenda in Gasilske zveze Kamnik. Tekmovanja so se iz našega društva udeležile tri desetine – dve ekipi pionirjev ter ekipa mladincev.

Priprave so potekale že dober mesec pred tekmovanjem. Srečevali smo se ob petkih, poleg rednih srečanjih smo vadili tudi preostale dni. Tekmovanja se je udeležilo 30 članov mladine, na dan tekmovanja pa jih je spremljalo 7 mentorjev. Po zaključenem tekmovanju smo odšli v bližnji park na sladoled in se do podelitve že spočili. Ob prihodu v gasilski dom smo se okrepčali s picami in priboljški. Ker nam je ostalo še kar nekaj energije so otroci igrali nogomet in se zabavali, mentorji pa smo se že pripravljali na vodni spopad. Kot vsako leto smo tudi letos tekmovalno leto zaključili s špricanjem in polivanjem z vodo, za kar smo uporabili vso gasilsko tehniko (vedrovke, naprtnjače, cevi in ročnike,…). Na koncu smo vsi zadovoljni in z nasmehom odšli domov.

Ponovno bomo z delom mladine začeli v mesecu oktobru, še prej pa se bomo v mesecu septembru udeležili tekmovanja v rolanju.

Vir: PGD Kamnik

PGD_kamnik_mladina (1) PGD_kamnik_mladina (3) PGD_kamnik_mladina (4) PGD_kamnik_mladina (5) PGD_kamnik_mladina (6)

Oglasno sporočilo