Kronika policijske postaje Kamnik (od 25.7. do 30.7.2016)

0
5096

25. 7. 2016
SPUŠČEN PES V MEKINJAH
Policisti so bili obveščeni o spuščenem psu v Mekinjah. Ugotovljeno je bilo, da soseda ni fizično poskrbela za svojega psa, kateri je skakal in lajal proti prijaviteljici. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog.

MOŽAKAR NAMERNO ZAPELJAL PRED VOZILO
Na policijsko postajo se je zglasil občan in povedal, da je z vozilom stal pred pošto na Bakovniku, ko mu je pred vozilo namerno, s kolesom zapeljal občan in trdil, da ga je povozil, nakar pa je prijavitelja brez razloga udaril v predel obraza. Po zbranih obvestilih sledi plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

SPOR MED SOSEDOMA V PODGORJU
V okolici Podgorja sta si soseda zaradi dovozne poti izrekla par krepkih besed. Zaradi neprijaznosti obeh kršiteljev je bil obema izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

26. 7. 2016
VLOM V KONTEJNER V VRHPOLJAH
V Vrhpoljah pri Kamniku je bilo vlomljeno v kontejner z orodjem. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči z neznanim orodjem odprl kontejner in odtujil vibracijsko nabijalo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

27.07.2016
POŠKODOVANJE VOZILA NA PARKIRIŠČU
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila poškodovanje vozila na parkirišču. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec preko noči z neznanim ostrim predmetom poškodoval zadnji levi in desni blatnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA V STANOVANJU V MEKINJAH
Na območju Kamnika je stanovalka v bloku predvajala glasbo, ki pa je bila za ostala ušesa v bloku moteča, saj so si že želeli nočnega miru in počitka. Policisti so stanovalko za preglasno predvajanje glasbe oglobili.

28.07.2016
TATVINA DENARNICE V TRGOVINI LIDL
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in povedala, da so ji odtujili denarnico. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec izkoristil nepazljivost oškodovanke, ter ji iz vozička v trgovini Lidl, odtujil denarnico rdeče barve v kateri je imela dokumente in denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PRIJAVA ZLORABE BANČNE KARTICE
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil zlorabo bančne kartice. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz tujine opravil dve transakciji v skupni vrednosti 391,40 evra, ki s strani SKB banke še niso bile opravljene. V primeru, da oškodovanec ali banka ne bosta oškodovana sledi poročilo na pristojno tožilstvo .

29. 7. 2016
TATVINA DENARNICE IZ STANOVANJSKE HIŠE
Policisti smo bili obveščeni o tatvini denarnice iz st. hiše na območju Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznana ženska stara okoli 40 let urejenega videza iz st. hiše odtujila moško denarnico v kateri je imel oškodovanec bančno kartico in okoli 200 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

30.07.2016
VLOM V BENCINSKI SERVIS PETROL GOLICE
Policisti so bili obveščeni o vlomu v bencinski servis Petrol v Tuhinju. Ugotovljeno je bilo, da so trije neznanci na vzvod skozi vrata skladišča poskušali vlomili v prostore bencinskega servisa, vendar jim ni uspelo, nato pa so na zadnji strani samega bencinskega servisa z razbijanjem stekla trgovinskega dela vstopili v notranjost trgovine in skladišča, ter iz njega odtujili okoli 100 zavojev (štek) različnih cigaret. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo