Kronika policijske postaje Kamnik (od 01.08. do 07.08.2016)

0
3866

01.08.2016
TATVINA DENARNICE V ŠPITALIČU
Na PP Kamnik se je zglasil občan in povedal, da so mu odtujili denarnico. V razgovoru z njim je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec izkoristil njegovo nepazljivost in mu z okenske police odtujil denarnico v kateri pa je imel osebne dokumente, plačilne kartice in nekaj gotovine. Tako je neznani storilec moškega oškodoval za cca. 120 eurov.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so na eni izmed Kamniških ulic obravnavali tatvino kolesa. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec izpred stanovanjskega bloka odtujil modro treking kolo in se z njim odpeljal neznano kam.

02.08.2016
POŠKODOVANJE OGRAJE V ŠMARCI
Policisti PP Kamnik so bili poslani v Šmarco, kjer je prišlo do poškodovanja ograje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval vrtno ograjo in s tem lastnika oškodoval za okvirno 100 eurov.

03.08.2016
UGRIZ PSA PRED LOKALOM V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v lokal v Kamniku, kjer je bilo ugotovljeno, da je pes pasme doberman ugriznil natakarico. Pes je bil sicer na povodcu, vendar pa se je med gibanjem natakarice ustrašil in jo ugriznil. Policisti bodo zbrali vsa obvestila in ustrezno ukrepali.

04.08.2016
TATVINA KOLESA Z MOTORJEM V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino kolesa pred stanovanjskim blokom v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odtujil kolo z motorjem znamke Tomos Flexer, katerega je imel lastnik z verigo priklenjenega. S tem je lastnik oškodovan za cca. 300 eurov.

VINJEN GOST ŽALIL OSTALE GOSTE V GOSTINSKEM LOKALU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v enega izmed lokalov v trgovsko poslovnem centru Perovo, kjer je nered delal starejši občan. Ugotovljeno je bilo, da je opiti starejši občan brez razloga začel žaliti ostale goste v lokalu. Zanj je poskrbel sorodnik in ga odpeljal domov. Zaradi opitosti z njim komunikacija ni bila mogoča in so policisti z njim kasneje opravili razgovor in mu izrekli globo zaradi kršitve javnega reda in miru.

05.08.2016
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRIŠČU
Na policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in povedal, da mu je neznanec trčil v parkirano vozilo. Z razgovorom je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik, neznanega vozila pri nepravilnem premiku z vozilo trčil v parkiran avto oškodovana in ga s tem poškodoval v vrednosti 300 eurov.

TATVINA DENARJA V CVETLIČANI
Policisti so bili poslani v cvetličarno v Kamniku, kjer je prišlo do tatvine denarja. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost prodajalke in iz blagajne, ter denarnice prodajalke odtujil cca. 450 eurov. Policisti bodo zbrali obvestila in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

06.08.2016
VLOM V NOVOGRADNJO NA PEROVEM
Operativno komunikacijski center je Kamniške policiste obvestil, da je bilo vlomljeno v novogradnjo na Perovem. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznanec na vzvod vlomil skozi vrata novogradnje in iz notranjosti odtujil več kosov gradbenega orodja. S tem je lastnika orodja oškodoval za cca. 9.000 eurov.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRIŠČU
Na policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in povedal, da mu je neznanec trčil v parkirano vozilo na javnem parkirišču. Z razgovorom je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik, neznanega vozila pri nepravilnem premiku z vozilo trčil v parkiran avto oškodovana in ga s tem poškodoval v vrednosti 400 eurov.

07.08.2016
VLOM V NOVOGRADNJO NA PEROVEM
Operativno komunikacijski center je Kamniške policiste obvestil, da je bilo vlomljeno v novogradnjo na Perovem. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznanec na vzvod vlomil skozi okno novogradnje in iz notranjosti odtujil več kosov gradbenega orodja in pnevmatike s platišči. S tem je lastnika novogradnje oškodoval za cca. 800 eurov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Oglasno sporočilo