Kljub dežju se Kamfest nadaljuje, danes začetek festivala piva

0
2523
Če smo lani hvalili avgustovsko vreme (dež smo imeli le en dan festivala), ga lahko letos upravičeno grajamo. Žal je tudi četrtek, sedmi dan Kamfest-a, minil v znamenju dežnih kapelj, a kljub temu, je večina prireditev potekala po urniku.

Na Glavnem odru je tako prepevala legendarna Panda, na Večernem so se predstavila Sanjska dekleta, na odru Jazz Zaprice je improviziral Dre Hočevar trio, v Keršmančevem parku pa so si otroci in starši ob lepem vremenu ogledali dve predstavi – Zobobol Plesnega kluba Šinšin in cirkuško predstavo argentinskega uličnega umetnika Brunitisa. Potem pa se je odprlo nebo, a se je do 21.00 toliko umirilo, da si je okoli 30 gledalcev vseeno lahko ogledalo projekcijo filma Šiška Deluxe.

Petkov program, kjer bosta kraljevala Zijah Sokolović in Mengeška godba, pa bo popestrila drugačna tekočina – namesto dežja, upamo, bo v potokih tekoči hmelj na že tretjem Festivalu piva in okusov Kamnika. Pivovarji in gostinci se bodo predstavljali na Trgu talcev od 15. pa vse tja do 22. ure.

Celoten program in več o festivalskem dogajanju si lahko ogledate tukaj in na družabnem omrežju Facebook.

Pa na zdravje!

Besedilo in fotografija: Kamfest 2016

Oglasno sporočilo