Kislice, domislice: NOVICE 18 2017: Bistvo je očem skrito (Mali princ)

0
2294

Za prenovo notranjih prostorov, v katerih so prostore dobile spodaj naštete občinske službe, je Občina Domžale namenila 261.000 EUR davkoplačevalskega denarja in sicer, do letošnjega leta 48.000 EUR, letos 153.000 EUR, naslednje leto pa še 60.000 EUR. Tako so na Občini Domžale zapisali v Načrtih razvojnih programov za obdobje od 2017 do 2020.

V prejšnji številki NOV!C smo zapisali: Zahvaljujoč sodelovanju Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije pri delitvi stroškov, je obnova fasade na Ljubljanski cesti 70 ovrednotena z realno ceno.

Obnova stavbe na Ljubljanski cesti 70, Domžale
Občina Domžale, skupaj z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije, obnavlja fasado na Ljubljanski cesti 70. Pogodbena cena obnove fasade znaša 52.627,80 EUR brez DDV, od tega je delež občine 38.891,94 EUR, delež Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije pa 13.735,86 EUR.
V stavbi, kjer je dolga leta imel svoje prostore Center za socialno delo Domžale, so v zgornjem nadstropju po novem urejeni prostori uprave Vrtca Domžale, spodaj pa Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije – Izpostava Domžale, Turistično informacijski center Domžale (TIC) in sedež spletnega portala https://www.domžalec.si.
Urad župana Občine Domžale

______________________________________________________________________

Kaj ima politika (beri občinska uprava) od te prireditve, je znano vsem. Kaj imamo od tega prebivalci Domžal, pa ni jasno nikomur. Vsi pa vemo, da je plačilo šlo ponovno iz našega žepa. Se še spomnite Balkanskih atletskih iger veteranov v Domžalah? Bila je podobna zgodba, medijsko neopazna, stroški pa tudi visoki. Res se lahkotno troši denar davkoplačevalcev!

 

Oglasno sporočilo