Tamara Švajger iz Kluba borilnih veščin Domžale osvojila 1. mesto na Vojaško-policijskem triatlonu

0
3141

Klub borilnih veščin Domžale

Članica Kluba borilnih veščin Domžale Tamara Švajger je na Vojaško-policijskem triatlonu, ki je potekal v nedeljo, 21. avgusta 2016, v Celju, v starostni kategoriji od 18 do 35 let osvojila 1. mesto.

Tamara Švajger, ki je zaposlena v športni enoti Slovenske vojske, je že od malih nog navdušena športnica. V svoji športni karieri ima kaj za pokazati, saj je bivša šampionka kickboxinga, sedemkratna državna članska prvakinja, večkratna dobitnica športnih priznanj Občine Domžale, Olimpijskega komiteja Slovenije, osvojila pa je tudi tretje mesto v Evropi. Po športni karieri je sedaj še vedno povezana s športom, s katerim se je ukvarjala. Opravlja namreč funkcijo tajnice v Klubu borilnih veščin Domžale.
Člane Kluba borilnih veščin Domžale boste lahko v nedeljo, 28. avgusta 2016, srečali v ringu z Big gloves rokavicami na rokah in sicer na Čarobnem dnevu, ki bo potekal v Arboretumu Volčji Potok. Kot vsak Čarobni dan, ki poteka vsako leto, bo tudi ta dobrodelno obarvan, saj bo organizator prireditve Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge izven šolske aktivnosti. Pri tem bodo po svojih močeh pomagali tudi v Klubu borilnih veščin Domžale.

M.B.

Oglasno sporočilo