Kronika policijske postaje Kamnik (od 12.09. do 18.09.2016)

0
3125

12.09.2016
TATVINA GORIVA Z DELOVNEGA STROJA
Policisti PP Kamnik so bili poslani v industrijsko cono Žeje pri Komendi, kjer je neznanec na gradbišču vlomil v rezervoar delovnega stroja in iz njega odtujil približno 50 litrov goriva. S tem je lastnika oškodoval za približno 75 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Kamnik so pri opravljanju kontrole prometa v Kamniku enemu izmed potnikov v osebnem avtomobilu zasegli posušeno rastlino, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Rastlina bo poslana v analizo, po rezultatih analize pa zoper lastnika posušene rastline sledi ustrezen ukrep.

13.09.2016
VLOM V GOSTINSKI LOKAL
Policijska postaja Kamnik je bila obveščena, da v gostinskem lokalu v Kamniku prišlo do vloma. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec vlomil v gostinski lokal in iz blagajn odtujil denar ter cigarete. S tem je lastnika lokala oškodoval za približno 1000 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

RAZGRAJANJE MOŠKEGA PRED STANOVANJSKO HIŠO
Policisti PP Kamnik so bili poslani pred stanovanjsko hišo v okolici Kamnika, kjer je na dvorišču vpil in razgrajal pijani mlajši moški. Na kraju so policisti moškega izsledili, kateri pa se kljub večkratnim opozorilom in ukazom ni pomiril. S kršitvijo je nadaljeval in pri tem začel žaliti tudi policiste. Ker je bilo utemeljeno pričakovati je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve. Ker se je pri postopku fizično uprl so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva. Odpeljan je bil v prostore za pridržanje, zoper njega pa sledijo ustrezni ukrepi.

14.09.2016
PRIJAVA KAZNIVEGA DEJANJA GOLJUFIJE
Na PP se je zglasil občan in prijavil kaznivo dejanske goljufije. Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je oškodovani občan znancu posodil cca. 144.000 evrov gotovine, katere pa mu ni vrnil v dogovorjenem času. Policisti bodo po opravljenih zaslišanjih na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

TATVINA DENARNICE NA AVTOBUSU
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so njenemu nečaku med vožnjo na avtobusu na relaciji Ljubljana – Kamnik odtujili denarnico z dokumenti in gotovino. S tem je oškodovan za cca. 50 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

15.09.2016
SPOR IN PRETEP MED DELAVCEMA
Policisti PP Kamnik so bili poslani v podjetje v Komendi, kjer je bilo ugotovljeno, da sta se sprla dva delavca, pri čimer je en izmed njih udaril drugega. Policisti so na kraju opravili razgovore in kršitelju izdali globo za prekršek.

16.09.2016
TATVINA KOLES V KAMNIKU
Na policijski postaji Kamnik se je zglasila občanka in naznanila, da njenima mladoletnima otrokoma pred glasbeno šolo odtujili kolesa. S tem je oškodovana za približno 600 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

TATVINA TORBICE V VOLČJEM POTOKU
Policisti so bili poslani v Volčji Potok, kjer so oškodovancu z odklenjenega avtomobila odtujili torbico. V torbici je imel dokumente in gotovino in je s tem oškodovan za cca. 250 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

17.09.2016
GLASNI GOSTJE V LOKALU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v gostinski lokal v Mostah pri Komendi, kjer so bili glasni gostje. Na kraju so policisti dejansko ugotovili kršitev več gostov na terasi. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

18.09.2016
VINJENI VOZNIK V OKOLICI KAMNIKA
Policisti PP Kamnik so imeli v cestnem prometu v postopku moškega, kateri je kazal znake vožnje pod vplivom alkohola. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal pozitiven rezultat. Vozniško dovoljenje mu je bilo začasno odvzeto, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo