Odkrili smo temeljni kamen za gradnjo širitve podružnične šole Ihan

0
4773

20. septembra 2016, je v Ihanu potekala slovesnost, kjer je župan Toni Dragar v družbi direktorja AS PRIMUS Boris Hribar in ravnatelja Osnovne šole Domžale Uroša Govca slavnostno odkril temeljni kamen.

Po številnih odličnih glasbenih točkah sta imela govor tudi ravnatelj Uroš Govc in vodja podružnične šole Ihan Marta Krabonja. Prvi se je prav tako kot župan zahvalil odgovornim za vodenje projekta in za tako hitro realizacijo. Pri tem pa je poudaril, kako velik pomen bo imela šola za organizacijo pouka tako na podružnični kot na osnovni šoli Domžale. Gospa Krabonja pa je zaželela graditeljem veliko uspeha pri gradnji in izrazila navdušenje ter veselje vodstva podružnične šole, učiteljev, staršev in učencev ob prihajajoči »novi« šoli.

Sledilo je slavnostno odkritje temeljnega kamna, pri čemer so sodelovali župan, ravnatelj in direktor gradbenega podjetja Boris Hribar, ki je zastopal oba graditelja – torej svoje podjetje AS – PRIMUS in podjetje Riko. S tem slavnostnim dogodkom se je počasi dogajanje zaključilo, otroci so pojedli slaščice in počasi smo odkorakali proti domu. Vsi pa smo na poti domov premišljevali, kako močno si želimo, da bi gradnja potekala po načrtih in da bi se otroci kmalu učili v novem delu šole.

Urad župana Občine Domžale
.
sola_ihan_kamen (8)
sola_ihan_kamen (9)
sola_ihan_kamen (7) sola_ihan_kamen (6)
 sola_ihan_kamen (5)
sola_ihan_kamen (4) sola_ihan_kamen (3)
sola_ihan_kamen (2)
Oglasno sporočilo