Kronika policijske postaje Kamnik (od 26.9. do 2.10.2016)

0
2312

26.9. 2016
TATVINA DENARJA IZ VOZILA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil tatvino denarja. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec iz odklenjenega vozila znamke Porsche odtujil denarnico in skupno 5680 evrov.

27.09.2016
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V KAMNIKU
V dopoldanskem času so na Ljubljanski cesti v Kamniku policisti ustavili voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,88 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na sodišče.

IZLITJE KURILNEGA OLJA NA OMV PEROVO
Voznik naftnih derivatov je na bencinskem servisu OMV Perovo v tovorno vozilo natočil 3000 litrov kurilnega olja. Ko je bilo gorivo natočeno, je pred speljevanjem pozabil zapreti prekat cisterne. Iz tovornega vozila je tako izteklo vse olje, in sicer v poseben boks, naprej pa lovilne jaške. Na kraju so gasilci olje posesali in s prahom počistili površino. Sledi Poročilo na inšpektorat za okolje in prostor.

28.09.2016
DELOVNA NESREČA NA ŠUTNI
Policisti smo bili obveščeni o delovni nesreči na Šutni. Ugotovljeno je bilo, da so delavci opravljali obnovitvena dela na stanovanjski hiši, ko se je zaradi dotrajanosti objekta zrušil zidani del napušča. Ta je padel na gradbeni oder, ki se je zaradi teže materiala zrušil na ulico. Ob tem je bil poškodovan tudi en delavec. Zadobil je udarec in odrgnine po glavi ter bil z reševalnim vozilom ZD Kamnik odpeljan na UB KC. O dogodku bo obveščeno okrožno državno tožilstvo.

29.09.2016
TATVINA KOLESA
Na PP se je zglasila občanka in prijavila tatvino kolesa. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec na glavni avtobusni postaji v Kamniku odtujil zaklenjeno kolo znamke MTB ROCKRIDER 540 PACK RED, serijskih številk 2395, živo rdeče barve. Nastala je mat. škoda za okoli 479 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

30.09.2016
PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU DOMŽAL
Na Kamniški cesti na območju Domžal se je zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je voznik drž. Velike Britanije izsilil prednost v križišču voznici, ki je zadobila lahke telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom ZD Domžale odpeljana na UB KC. Povzročitelju je bilo na kraju izdano potrdilo o plačani globi po zakonu v cestnem prometu.

01.10.2016
VLOM V ST. HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Vrhpoljah. Neznani storilec je preko noči s premagovanjem ovir vstopil v hišo. V hiši je pregledal prostore, vendar ni odtujil ničesar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

02.10.2016
TATVINA KOLESA
Na Jakopičevi ulici v Kamniku je neznanec na kleti odstranil ključavnico obešanko in odtujil gorsko moško kolo NN znamke, NN tipa in serijskih številk, modro bele barve. Nastala je mat. škoda za okoli 850 evrov.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo