Kaznovani za vsako napako

0
237

Uvodna evropska preizkušnja se je končala neuspešno. Gostje iz Malte so dosegli kar štiri gole, tolažilni zadetek za rumeno družino je sredi drugega polčasa prispeval Franko Kovačević.

Simon Rožman po tekmi, ki jo je na Stadionu Domžale spremljalo 1200 gledalcev, razumljivo ni bil zadovoljen: ”Eno je bila želja, drugo pa je bilo potem prikazano na igrišču. Nasprotnik nas je kaznoval za vsako napako in ta visok poraz je zelo boleč.”

Balzan je v nasprotju s pričakovanji povedel že iz prve priložnosti. Domžalčani po številnih udarcih iz kota pred tem niso uspeli zapretiti: ”Tekma ni bila pod nadzorom. Kazen  v obliki zadetka je prišla takoj. Imeli smo pobudo, a obenem prejemali prelahke zadetke. Nespametne poteze so nas tako stale hudega poraza.”

”Na Malti bomo šli na vse ali nič. Pred nami je nekaj dni priprave. V povratno tekmo ne gremo z belo zastavo, čeprav je zaostanek velik. Bomo videli, kaj nam bo to prineslo v gosteh,” je o gostovanju, ki Domžale čaka že v torek, 18. julija, dejal Rožman.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo