Karate-Do: Karin Podboršek trikrat zlata

0
3100

Na Karate-Do finalu SKIF DP v tehničnih disciplinah kumite, 2016, je Trzinčanka Karin Podboršek, članica Karate-Do kluba Atom Domžale, osvojila kar tri naslove. Dvakrat posamično in enkrat ekipno. Finale se je 26. 11. odvilo v veliki telovadnici OŠ Gornji Petrovci, v organizaciji tamkajšnjega Karate-Do kluba, ki ga vodi Sensei Darjan Rošker 6.Dan Renshi.

Finale državnega prvenstva je odprl župan Gornjih Petrovcev, ki je v svojem nagovoru vse navzoče najprej lepo pozdravil in zaželel veliko sreče pri uvrstitvah in da naj zmaga najboljši. KK Atom Domžale se je finala udeležil s petimi uvrščenimi v finalni del in vsi so prišli do visokih odličij, ki pa žal zaradi majhnega števila niso posegli v boj za skupino treh najboljših klubov po osvojenih točkah. Iz Domžal so v svojih kategorijah posegli po odličjih:
Aleksander Eržen 1.mesto, Timotej Mršič 4.mesto in 2.mesto ekipno, Andrej Neškoski 2.mesto in 1.mesto ekipno, Almedin Mizić 1.mesto, Karin Podboršek 2x 1.mesto in 1.mesto ekipno.

Skupno prvo mesto po osvojenih točkah je osvojil klub ŠKD Kanazawa Maribor, pred kluboma Gornji Petrovci in Tromejnik Kuzma. V tehničnih disciplinah so Domžale kraljevale kar celih sedemnajst let.

Zenmedia

zenmedia-petrovci-4

zenmedia-petrovci-3 zenmedia-petrovci-2

Oglasno sporočilo