Kronika policijske postaje Kamnik (od 24.12. do 29.12.2016)

0
3327

24. 12. 2016
SPOR DRUŽINSKIH ČLANOV
Na območju občine Komenda je prišlo do spora med družinskimi člani. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bila eden izmed njih oglobljen.

25. 12. 2016
VLOM V KLET NA GROHARJEVI
Neznanec je vlomil v eno izmed kleti bloka na Groharjevi in iz nje odnesel štiri lita platišča s pnevmatikami in nekaj električnega orodja. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

26. 12. 2016
PROMETNA NESREČA
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Klavčičeve ulice. Policisti so povzročitelja nesreče izsledili in mu odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,92 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Povzročitelj se bo zaradi storjenih prekrškov srečal s sodnikom za prekrške.

27. 12. 2016
PROMETNA NESREČA
Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Qlandije. Policisti so povzročitelja nesreče izsledili in ga za prekrška oglobili.

VLOM V STANOVANJE
Na območju občine Komenda je neznani storilec vlomil v stanovanje in stanovalce oškodoval za okoli 2000 EUR.

DIMNIŠKI POŽAR V ZAGORICI
V Zagorici nad Kamnikom je prišlo do pregrevanja dimnika v stanovanjski hiši in nato do požara na podstrešju. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in PGD Kamniška Bistrica. O dogodku bo obveščeno pristojno sodišče.

28. 12. 2016
VLOM V LOKAL
Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal na območju Komende in pri tem iz lokala odnesel večjo količino cigaret. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

VLOM V HIŠO NA OBMOČJU TUHINJA
Ravno tako je neznanec na območju Tuhinja vlomil v hišo in stanovalce oškodoval za okoli 3000 EUR. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

ZASEG PIROTEHNIKE NA NOVEM TRGU
Policisti so na Novem trgu imeli v postopku mladoletnike, ki so pred tem metali pirotehnična sredstva. Enemu izmed njih so zasegli 145 kosov pirotehničnih izdelkov oz. petard. O dogodku so bili obveščeni straši mladoletnikov. Zoper kršitelja so policisti podali tudi obdolžilni predlog na sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Usnjarski cesti je NN trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

VLOM V TRGOVINO NA LAZAH
NN je vlomil v trgovino na Lazah in pri tem iz nje odnesel večjo količino cigaret. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

29. 12. 2016
POSKUS VLOMA V TRGOVINO V MOTNIKU
NN je preko noči poskušal vlomiti v trgovino v Motniku, kar pa mu ni uspelo. Uspelo pa mu je povzročiti materialno škodo. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PIJANI VOZNIK
Policisti so na regionalni cesti Kamnik-Stahovica ustavili voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,71 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Voznik se bo srečal s sodnikom za prekrške v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo