Sestanek razširjenega organizacijskega odbora za izvedbo 16. evropskega prvenstva na Veliko planino leta 2017

0
2665

V knjižnici OŠ Stranje se je  v prazničnem vzdušju sestal razširjeni  organizacijski  odbor za izvedbo evropskega prvenstva na Veliko planino leta 2017. Udeležilo se je 17 članov, vodij posameznih odborov,  ki bodo skrbeli za posamezne zadolžitve in naloge.

Po pozdravnem nagovoru je Dušan Papež, vodja prireditve, vse prisotne tudi predstavil, večina jih je bilo že vključenih v  organizacijo SP  leta 2010. Poudaril je, da ima evropsko prvenstvo večjo težo kot svetovno in je edino atletsko tekmovanje, ki bo v Sloveniji organizirano na tako visokem nivoju.  Evropska atletska zveza ima visoke pogoje in merila, konec januarja je potrebno izdelati študijo celotne organizacije prireditve.  Zato se bo sestajal vsak sektor organizacijskega odbora  posebej.

Ogledali so si tudi dokumentarni film Dobrodošli v Sloveniji, ga pokomentirali in iskali ideje za izboljšave.

Dušan Papež je prepričan  izjavil : » Na našem koledarju, kjer je tematika fotografij Velika Planina s Kamnikom, ki bo prizorišče dogajanja, smo  spodaj zapisali:  KGT Papež, ponosni organizator  EP 2017 . Trdno verjamem, da bomo skupaj z organizacijskim odborom in ostalimi prostovoljci, pripravili prireditev, na katero bomo vsi skupaj lahko ponosni.«

Mira Papež
Foto : Nina Klisarič

Oglasno sporočilo